Kimsesiz çocuklar sıcak aile ortamında büyüyecek

Kimsesiz çocuklar sıcak aile ortamında büyüyecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Zühtü Bozdemir, 2009 yılından bu yana 27 çocuğun bakanlık tarafından belirlenen koruyucu ailelere verildiğini söyledi. Bu yıl içerisinde bu sayıyı iki katına çıkarmak istediklerini belirten Bozdemir, sosyal v

27 ÇOCUK AİLE SAHİBİ OLDU 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Zühtü Bozdemir, koruyucu aile projesi hakkında bilgi verdi. Kırıkkale?de yapılan çalışmaların önemli olduğunu belirten Bozdemir, 2009 yılından bu yana 27 çocuğun sıcak aile ortamına kavuştuğunu söyledi.  Gönüllülük esası adı altında yapılan projelerin olumlu sonuç verdiğini belirten Bozdemir, 2013 yılında projelerin devam edeceğini bildirdi. Çocukların yeni bir hayata katılmaları için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirten Bozdemir, bu sene önemli çalışmalar yapacaklarını kaydetti.
ŞEHİRDEKİ FAALİYETLER 
Bozdemir şehirde yapılan faaliyetler ve projeler ile ilgili yaptığı açıklamada, ?100 kişi kapasiteli huzur evi çalışmaları son aşamaya geldi. Bu anlamda bizde de bu eksiklik telafi edilecektir. Bunun yanı sıra yaşlılarımıza, çeşitli sosyal etkinlik ve imkânlar sunmak amacıyla her türlü desteği sağlıyoruz. Yaşlılarımızın yanındayız ve daha fazla gereken desteği vermeye hazırız. Evde bakım hizmetleri olsun, hakikaten yaşlılarımızı bizzat ayağına giderek hizmeti sunmaktayız. 630 civarında yaşlımızın bizzat evine giderek sağlık hizmeti veriliyor.?
YAŞLILAR VE GENÇLERE HİZMET 
?Yaşlılarımıza, toplumdan kovulan ve hor gözle bakılan gençlerimizi hayata tutundurmak için gayret gösteriyoruz. Bu konuda yaptığımız çalışmaları bizzat takip ederek, neleri başardığımızı görüyoruz. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir bu aynı zamanda bir minnet borcudur.?


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü