Kimsenin alacağı kalmayacak

Kimsenin alacağı kalmayacak

MİLLETVEKİLİ RAMAZAN CAN KAPANAN BELEDİYELERLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

MİLLETVEKİLİ RAMAZAN CAN KAPANAN BELEDİYELERLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Kimsenin alacağı kalmayacak

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can kapanan belediyelerle ilgili olarak yaptığı açıklamada ?Kapanan belediyelerde çalışan ve alacağı olan memurların alacaklarının tamamı faizleriyle birlikte ödenecek? dedi.

VEKİLLER ÖNEMLİ KOMİSYONLARDA
Ak Parti İl başkanlığında halk günü etkinliği devam ediyor. Halk günü etkinliği kapsamında bu hafta halk günü öncesi konuşma yapan Milletvekili Ramazan Can, ?Hükümet kuruldu güvenoyu aldı. Komisyonlar belli oldu Abdullah Öztürk Tarım komisyonuna, Mehmet Demir ise Milli Savunma komisyonuna seçildi. Her iki komisyonlarda önemli komisyonlar dilekçe komisyonu ve Karadeniz Ekonomik işbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) var oraya başkan olarak önerildim ve önümüzdeki hafta seçimi var bu komisyonluk ve başkanlıklar Kırıkkale´ye verilen değerleri gösteriyor? dedi.

2 MİLYON LİRA ÖDENEK ÇIKTI
Can, ?Bu görevlerde en büyük pay 1 Kasım seçimlerinde Kırıkkale´de 3-0 yapılmasıdır. Kırıkkale halkına ve Ak Parti teşkilatına hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Biz Kırıkkale´nin tamamına hizmet edeceğiz bizler aynı zamanda Türkiye milletvekiliyiz. Kapanan belediyelerde memur olan ve 5 yıl maaş alamayan memurlar vardı. Bunlar dava açtılar ve reddedilmişti bizlerin cabasıyla seçim zamanında da verdiğimiz sözlerden birisi bu alacakların ödenmesiydi. 2 milyon TL ödenek çıktı bu alacakların yüzde 40´ına tekabül ediyor. Ocak ayına kadar bu borçların hepsi ödenecek. Halk günün ardından vali beyi ziyaret edeceğiz ve kurum müdürleri ile görüşerek talepleri dinleyeceğiz? diye konuştu.

YATIRMALAR HIZLANDIRILACAK
Can´ın konuşmasının ardından Milletvekili Abdullah Öztürk İse yaptığı konuşmada, ?Kırıkkale´de 3-0 yapan bir kadroyuz elimiz güçlendi. Halkımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi iş zamanı inşallah kamu kurumlarıyla da görüşerek projeler üzerinde yoğunlaşacağız. Neler yapacağız onların takibinde olacağız. Her kesimin emeği var Kırıkkale için yatırmaları hızlandıracağız. Halk günleri her Cuma devam edecek talepleri burada dinleyeceğiz ve eskisinin üzerine koyarak devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

VEKİLLERİMİZ HER ZAMAN BURADA 
Vekillerimiz her zaman Kırıkkale´de olduklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Biz her zaman il binamızdayız bir seçimden çıktık ve bismillah dedik. Kırıkkale halkı çok güzel hizmetler yapıldı desin bu bize yeter. Teşkilat olarak her zaman yeni çalışmalar yapıyoruz. Esnaflarla ve sivil toplum kuruluşları ile görüşüyoruz her zaman halkın içindeyiz. Geçen ay il divan toplantımızı yaptık. Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş da bu toplantımıza katıldı. Teşkilat Başkanımız toplantı sonrası beni arayarak ben böyle birbirine bağlı ve çalışkan bir teşkilat görmedim dedi ve teşekkür etti. Amacımız Kırıkkale´ye hizmet etmek ve Allah´ın rızasını kazanmak bizim için önemli olan bu? dedi.

GÜCÜMÜZÜ HİZMET İÇİN KULLANACAĞIZ
Halk günü etkinliği her zaman olduğu gibi bu dönemde devam edeceğini açıklayan Milletvekili Mehmet Demir, ?Kendi içimizde yarış içinde olmayacağız birbirimize destek olacağız. Biz halkın vekiliyiz, bu Kırıkkale´ye artı sağlayacak. Kırıkkale´yi bilen kişileriz. İlk icraatımız olan kapanan belediyelerde çalışan alacaklıların alacaklarını ödemek oldu. Mecliste olduğumuz zaman her zaman odamıza bekleriz. Meclis dışında her zaman buradayız. Verilen oyların hakkını ı vereceğiz. İyi bir iz bırakarak görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Gücümüzü hizmet için kullanacağız? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız