Kimse bizden sükûnet beklemesin

Kimse bizden sükûnet beklemesin

BALOĞLU, ?TÜRK DİYE BİR ŞEY YOKTUR, TÜRK IRKI YOKTUR´ DİYENLERİN ŞEHİT CENAZESİNE GELMESİ PROVOKATÖRLÜK DEĞİL DE NEDİR??

BALOĞLU, ?TÜRK DİYE BİR ŞEY YOKTUR, TÜRK IRKI YOKTUR´ DİYENLERİN ŞEHİT CENAZESİNE GELMESİ PROVOKATÖRLÜK DEĞİL DE NEDİR?? DEDİ.

Kimse bizden sükûnet beklemesin

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Şehit Musa Saydam´ın cenazesinde Yalçın Akdoğan´a yapılan protestoya, ?provokatörlük? değerlendirmesi yapan ve ?Olaylar MHP´lilerin kışkırtmasıyla çıktı? diyen AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´a, ?Türkiye´de 20 ilde devlet hâkimiyeti bölücülerin elindedir. Hal böyle iken kimse bizden sükûnet beklemesin? diye cevap verdi.

GELİNEN NOKTA SÜRPRİZ OLMAMIŞTIR

Yazılı bir açıklama yaparak AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´ın, ?olayları kışkırtan MHP´lilerdir´ çıkışına cevap veren MHP İl Başkanı Baloğlu, 45 vatan evladının başkanlık hevesi yüzünden toprağa verildiğini ifade etti.  7 Haziran seçimi sonuçlarının milli iradenin uygun gördüğü şekilde tecelli ettiğini ancak bunu sindiremeyen kişi ve partiler var olduğunu kaydeden İl Başkanı Baloğlu, ?Sürecin en başından cumhurbaşkanının, başkanlık hevesi için koalisyonun bir çözüm olmayacağı gerçeğinin farkında olması neticesinde, kurulması düşünülen bir koalisyona son seçenek olarak bakması sonucu bugün gelinen nokta sürpriz olmamıştır? değerlendirmesinde bulundu.

?ÇIĞLIK ATMANIN BİR ANLAMI YOK

Baloğlu açıklamasının devamında şu değerlendirmelere yer verdi: ?Türk milletinin aklı ile alay etmek kimsenin haddi değildir. Günlerce hükümet kurma yetkisinin verilmemesi anayasal zamanın kurnazca çalınmasının sadece oyunun başlangıcı olarak kabul edilmektedir.  Daha sonrasında CHP ile görüşüyoruz deyip hiç bir koalisyon teklifinde bulunulmaması ve MHP´nin seçim süresince dile getirdiği hatta propaganda döneminde milyonlarca kez paylaştığı, milli devlet ve üniter yapının korunması, anayasal konular, 17/25 Aralık yolsuzluk ve hırsızlık mevzu, ihanet süreci, kimileri ?açılım? da diyor, cumhurbaşkanının anayasal sınırlara çekilmesi gibi konuları sanki ilk defa duymuş gibi MHP koalisyona girmiyor diye çığlık atmanın bir anlamı yoktur. Biz en başından beri sarayın müdavimi olan 17/25 sorumlusunun kendine kadar ulaşacak bu hırsızlık dalgasına olur vermeyeceğini ve AKP-MHP koalisyonunun imkân dâhilinde olmadığını biliyorduk.  Sayın Davutoğlu saraya irade beyan edecek güce sahip olmadığını göstermiş oldu. Saray istemediği sürece nefes bile almaları mümkün görünmemektedir.?

DEVLET BEY´E MUHTAÇ OLABİLİRSİNİZ

?MHP Kırıkkale İl Başkanlığı olarak 7 Haziran seçimlerinden sonraki koalisyon sürecine zerre kadar zararı olabileceği düşüncesi ile gereksiz açıklamalar yapmaktan kaçındık. Ama gördük ki bizim sukut göstermemiz Sayın AKP il başkanlarını cesaretlendirmiş. Sayın başkanlar benim eleştirilecek bir durumum varsa edep çerçevesinde başımın üstünde yeriniz var. Lakin Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey´i eleştirmeye, karalamaya ve kamuoyuna yanlış anlatmaya ne çapınız, ne de cürmünüz yeter. Kimse altından kalkamayacağı kelamlar etmesin ki vatandaşları gerginliğe sürükleyecek tahrik ortamı oluşmasın. ANAP İl Başkanlığınız döneminde AKP mitingini bitirme çabalarınız nasıl bir süre sonra Recep Tayyip Erdoğan´a sizi muhtaç ettiyse, gün gelir Sayın Devlet Bahçeli Bey´e muhtaç olabilirsiniz. Sayın Akçay yapmış olduğu basın açıklamasında geçtiğimiz gün ebediyete uğurladığımız şehidimiz Musa Saydam kardeşimizin cenaze töreninde vuku bulan ve tamamının sorumluluğu kendilerine ait olan olaylarla ilgili partimi, milletvekilimi ve şahsımı provokatör olmakla suçlamıştır. Ayrıca şehit cenazesini siyasete alet etmekle itham etmektedir.? 

PROVOKATÖRLÜK ONLARIN GELMESİDİR

?Şehit cenazesini siyasete alet edeni görmek isteyen şehidin tabutu başında mikrofonu eline alıp konuşan zat-ı muhtereme bakabilirler. Musa Saydam kardeşimizin cenazesine bu açılım denen ihanet sürecinin 2 numaralı planlayıcısı ve bizzat PKK temsilcileri ile görüşmelerde görevlendirilen Yalçın Akdoğan´ın getirilmesi, ayrıca PKK´nın bu kadar güçlenmesine sebep olan ve imkân sağlayan bu şahsiyetin özellikle Kırıkkale´ye gönderilmesi, ?Türklük yoktur, Türk diye bir ırk yoktur´ diyen cinsi cinsiyeti belli olmayan kişilerin şehit cenazesine getirilmesi en büyük provokatörlük değil de nedir.? 

MİLLİ HASSASİYETİ YÜKSEK BİR İLİZ

?Buna rağmen şehidini son yolculuğuna uğurlamaya çalışan vatandaşları polis zoru ile barikatlar arkasına hapsetmek sizin ne haddinize. MHP milletvekili ve parti yöneticileri tamamen tampon vazifesi yaparak daha vahim olayların önüne geçmiştir. Gereksiz ve kara propaganda yaparak gerçekleri gizleme yoluna gitmek size bir şey kazandırmaz. Vatandaş PKK ile pazarlık yapanlara haklı tepkisini göstermiştir. Geçtiğimiz günlerde şehit polisimizin cenazesinde böyle bir durum yaşanmamıştır. Emniyet güçlerimiz ile yapılan istişareler ile provoke edilecek ortam oluşması bizlerinde gayretleri ile önlenmiştir.  Buradan özellikle belirtmek istiyorum. Kırıkkale milli hassasiyeti yüksek bir ilimizdir.?

KIRIKKALE´DE GÖRMEK İSTEMİYORUZ

?Kesinlikle yaşanmasını istemiyoruz ama vatan savunmasında şehit olan bir yiğidimizin cenazesinde; PKK bayrakları açmayı suç olmaktan çıkarttık diyenleri,  ?Sayın Öcalan´ demeyi diline alışkanlık yapanları, Apo itinin yazdığı mektupları meydanlarda okutulmasına aracılık edenleri, PKK canileri ile Oslo´da görüşme yapan zevatları, Dolmabahçe mutabakatlarına imza atan vatan hainlerini, ?bir kaç Mehmet´ öldü diye meclis toplanmaz diyenleri, ?kandırıldık´ yalanlarını söyleyenlerin, uzaktan yakından terör örgütünün eteğinin altına girmiş siyasetçileri Kırıkkale´de görmek istemiyoruz.?

AÇILIM ADI ALTINDA PALAZLANDIRILAN BU İT SOYLARI?

?Vatandaşı hezeyana sürükleyecek ve onarılması imkânsız sonuçlar doğurabilecek, siyasi iktidarı kamuoyu önünde bu konularda duyarlı olması konusunda uyarıyorum. Unutulmaması gereken ve gözden kaçan bir konu daha var ki, kabul edin ya da etmeyin kalleşçe bu ülkenin evlatları evinde, sokakta, ailesinin yanında şehit edilmektedir. Açılım adı altında palazlandırılan bu it soyları İstanbul´un göbeğinde bile roketatarlar ile karakola saldırmaktadır. Türkiye´de 20 ilde devlet hâkimiyeti bölücülerin elindedir. Farklı düşüncesi olan açık açık beyan etsin. Hal böyle iken bu konuda kimse bizden sükûnet beklemesin. Soysuzlara verilen tavizler derhal son verilmeli ve sözde değil gerçek mana da karşılık verilmelidir.  Son olarak bir gerçeğin tekrar zihinlere kazınmasını ve oradan çıkmamasını diliyorum.  Millet ve milliyetçilik söz konusu ise, vatanın bölünmez bütünlüğünün korunması için her zaman ve her şart altında ülkücüler kanını ve canını seve seve vermeye hazırdır. Dantelli kefenliler de bir zahmet saklandıkları köşelerinden çıkarak bizimle kol kola omuz omuza bu kutsal göreve talip olsunlar.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ