KİLİM GİBİ SERDİLER

KİLİM GİBİ SERDİLER

Yahşihanspor, haftayı Kilimli Belediyespor mağlubiyeti ile kapattı. Ligin 18. haftasında Kilimli Belediyespor, Kastamonu Gazi Stadyumu`nda seyircisiz oynan maçta temsilcimiz Yahşihanspor?u 5?0 yendi.

İKİ KIRMIZI CANIMIZI ALDI
Şampiyonluğa oynayan Kilimli Belediyespor, 11. sırada ve 8 puanı bulunan temsilcimiz Yahşihanspor ile aldığı ceza nedeniyle tarafsız ve seyircisiz olarak Kastamonu Gazi Stadında karşı karşıya geldi. Mutlak galibiyet parolasıyla Kastamonu`ya giden Kilimli Belediyespor, Yahşihanspor?u farklı skor ile yenmeyi başardı. İki kırmızı kartın olduğu maçta Yahşihanspor?un kaptanı Servet Şenocak 19. dakika da takımını yalnız bıraktı. 61. Dakika da ise Bilal Korkmaz ikinci sarı karttan kırımızı görünce, Yahşihaspor kalan dakikalarda 9 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.
 
ERDEM?DEN YAHŞİ HATRİCK
Dakika 13`te Kilimlisporlu futbolcu Onur`un attığı golle Kilimli Belediyespor maçtı 1-0 öne geçti. Maçın 29. dakikasında Kilimlisporlu Okay skoru 2?0 yaptı. Kilimli Belediyespor tarafsız ve seyircisiz sahada oynadığı maçta ilk yarıyı 2?0 önde kapadı. İkinci yarıya 2-0?lık üstünlük ile başlayan Kilimli Belediyespor maçın 68. dakikasında Erdem`in attığı golle skoru 3-0 yaptı. Kilimli Belediyespor bu golle maçta hakimiyeti eline geçirdi. 68. dakikada attığı golle takımını 3-0 yapan Erdem, 4 dakika sonra attığı bir başka golle skoru 4-0 yaptı. Kilimli Belediyespor Erdem ile bir sayı daha buldu. Kilimli Yahşihanspor karşısında skoru 5-0 yaptı. Erdem ard arda atığı 3 golle hatrick yaptı. Maç bu skorla tamamlandı. Maçı İzmir bölgesinden Önder Sakı, Ahmet Kürşat Bellemiş, Hakan Betaş hakemleri yönetti.
 
GOLLER: Dk.13 Onur, Dk.29 Okay, Dk.68-72-83 Erdem (Kilimli Belediyespor)
 
TOPLU SONUÇLAR
Ankara Adliyespor 1 ? 1 Pursaklar Belediyespor
Eskişehir Demirspor 2 ? 0 Çelik-İş Ormanspor
Geredespor 0 ? 2 Akyurt Belediyespor
Kilimli Belediyespor 5 ? 0 Yahşihanspor   
Sincan Belediyespor 12 ? 1 Kırşehir Fatihspor
Zonguldakspor 2 ? 0 Bartınspor
 
GELECEK HAFTA
Akyurt Belediyespor v Zonguldakspor
Bartınspor v Sincan Belediyespor
Çelik-İş Ormanspor v Geredespor
Fatihspor v Ankara Adliyespor
Pursaklar Belediyespor v Kilimli Belediyespor
Yahşihanspor v Eskişehir Demirspor

MAÇTAN GÖRÜNTÜLER


PUAN DURUMU



HABER: KADİR YAHŞİ

FOTOĞRAFLAR: ERCAN AYGÜN/ZONGULDAK


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ