Kılıçdaroğlu´na suç duyurusu

Kılıçdaroğlu´na suç duyurusu

"DİKTATÖR BOZUNTUSU SENSİN!"

Kılıçdaroğlu´na suç duyurusu

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, il, ilçe yönetimi ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

DİKTATÖR BOZUNTUSU SENSİN

Akçay ve beraberindeki partililer, Kılıçdaroğlu hakkındaki suç duyurusu dilekçesini vermek üzere Kırıkkale Adliyesi´ne geldi. Akçay, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun siyasi nezaketten ve ahlaktan yoksun bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı ´diktatör bozuntusu´ lafını kendisine iade ettiklerini ve kınadıklarını söyledi.

KENDİ PARTİNİN GEÇMİŞİNE BAK

Kılıçdaroğlu´nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a hakaret ederek kendi liderliğini tanımladığını belirten Akçay, "Türkiye´de diktatörlük olsa Cumhurbaşkanına bırakın hakaret etmeyi, hakaret etme fikrini dahi kimse aklından geçiremez. Yaklaşık 6 yıllık genel başkanlığı döneminde 7 kez seçim kaybeden Kılıçdaroğlu, bu seçim mağlubiyetlerinden dolayı Cumhurbaşkanımıza olan kini, kurultayda yapmış olduğu konuşmalarla ifade etmiştir. Kılıçdaroğlu, diktatör arıyorsa kendi partisinin geçmişine, Milli Şef dönemine bakmalıdır. Kılıçdaroğlu´nun yıllardır bu üslupsuz ve yapmacıktan uzak siyasi tutumu sebebiyle milletimiz der üzerine ders verdi? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız