KILIÇDAROĞLU YARIN KIRIKKALE’YE GELİYOR

KILIÇDAROĞLU YARIN KIRIKKALE’YE GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 25 Mart Perşembe günü (Yarın) Kırıkkale’ye geleceğini söyledi.

Dün CHP İl Başkanlığını Malatya Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ve Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ziyaret etti. Konuk CHP’li Milletvekillerini ise CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Bakkal ve partililer karşıladı. Burada konuklara ‘Hoş geldiniz’ diyen İl Başkanı Bozdağ, 25 Mart’ta Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kırıkkale’yi ziyaret edeceğini söyleyerek, “25’inde Kırıkkale’den Türkiye’nin fotoğrafı çekilecek. Genel Başkanımız ile esnaf ziyaretleri ve toplantılar yapacağız” diye konuştu.

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, 25 Mart Perşembe günü Kırıkkale’ye gelmesi beklenen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Kırıkkale halkı ile bir araya geleceğini söyleyerek “ 2 haftadır Kırıkkale’de tatlı bir heyecan var. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Hacılar kasabasını ve Hasandede mahallesini ziyaret edecek. Saat 17.30’da ise Kırıkkale’den ayrılacak” diye konuştu. Malatya Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise, Türkiye’nin yaşanmamış bir dönemden geçtiğini belirtti.

Kırıkkale’nin emekli şehri olduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Emekliler açlık sınırının altındadır. Emeklinin yüzde 47’si ya çalışıyor yada iş arıyor. Türkiye genelinde ise işsizlik sayısı 11 milyon 200 bin kişiye ulaştı. 17 milyon ise sosyal yardımlaşma kurumlarından geçimini sağlıyor” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ