Kılıç hızlı başladı

Kılıç hızlı başladı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Orhan Kılıç, ilçe ziyaretlerine başladı. Aday adaylığı başvurusunu ilk yapan isim olarak dikkat çeken Orhan Kılıç seçim çalışmalarına da ilk başlayan isim olarak dikkat çekti.

HEDEFLERİNİ ANLATTI, OY İSTEDİ

Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Kılıç ziyaretlerinde hedef ve vizyonunu açıklayarak 1 Mart Pazar günü yapılacak temayül yoklaması için destek istedi. 

İLK ZİYARET KARAKEÇİLİ VE KESKİN

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Orhan Kılıç, ziyaretleriyle hızlı bir tempo örneği ortaya koydu. AK Parti’nin Karakeçili ve Keskin teşkilatlarını ziyaret ederek adaylık süreci, vizyonu ve hedefleri hakkında bilgi veren Kılıç, Belediye Başkanları, teşkilatların başkanlarının yanı sıra gençlik ve kadın kollarıyla da görüşen Kılıç, temayül yoklaması için destek istedi.

BİZİM DAVAMIZ HİZMET DAVASIDIR

Kendisi için davanın milletvekili seçilmekten daha önemli olduğunu belirten Kılıç, ”Ziyaret ettiğimiz tüm teşkilatlarda ilgiyle karşılandık. Bu bir hizmet davasıdır. AK Parti milletin kendisi olup bu davanın sahibi de millettir. Benim için davaya hizmet etmek milletvekili olmanın da ötesindedir. Mesele seçilip seçilmemek değil, bu kutlu davaya kendini adamaktır. Ama tabi bu davaya hizmet edecek ehil insanları seçmek de önemlidir. Bu işi layıkıyla yapacak insanları tercih edelim ve destek verelim” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız