Şehrimize yeni ufuklar açabiliriz

Şehrimize yeni ufuklar açabiliriz

KTSO KIRIKKALE´NİN EN BÜYÜK STK´SI

Kılıç, KTSO Başkanlığına Aday

Yılsonunda yapılması planlanan KTSO´´nun genel kurulunda yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıklayan iş adamı Orhan Kılıç Ticaret ve Sanayi Odalarının bulunduğu ilin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek Kırıkkale´nin MKE, TÜPRAŞ gibi dev sanayi kuruluşlarıyla dikkat çektiğini söyledi. Kılıç ?Şehrimize yeni ufuklar açabiliriz? dedi.

KTSO KIRIKKALE´NİN EN BÜYÜK STK´SI

Bu yılın sonunda yapılması planlanan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı olağan genel kurulunda yönetim kurulu başkanlığı için ilk olarak iş adamı Orhan Kılıç, adaylığını duyurdu. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası´nın Kırıkkale´nin ekonomik anlamda en büyük sivil toplum örgütü olduğunu belirten Kılıç, "MKE´nin kuruluşuyla şehir olma yolunda büyük adımlar atan ve Tüpraş´ın kurulmasıyla şehir kimliğini eline alan Kırıkkale´nin bugünkü sosyoekonomik yapısı göz önüne alındığında Ticaret ve Sanayi Odasının, Kırıkkale´nin elinde bulundurduğu şehir kimliğinin kurumsallaşması açısından önemi son derece büyük? dedi.

AYAĞI YERE BASAN PROJELER ÜRETMELİ

Kırıkkale´nin yapısını öne çıkaran bu işletmelerin faal olarak işletilmesi durumunda Kırıkkale´nin hem sosyal hem de ekonomik anlamda yeni açılımlar yapabilmesi Ticaret ve Sanayi Odasının ayağı yere basan projeleri ile mümkün olacağını belirten Kılıç adaylığı ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi. ?Büyük şehirlerde olduğu gibi şehrin ekonomik yapısı göz önünde bulundurularak her ne kadar Ticaret ve Sanayi Odasının birbirinden ayıramasak da ticaret ve sanayinin gücünü birleştirerek şehrimize yeni ufuklar açabiliriz."

KIRIKKALE EKONOMİSİNİN LOKOMOTİFİ

Kırıkkale ekonomisine lokomotif konumunda olan Ticaret ve Sanayi Odası´nın daha da aktifleşmesinin Kırıkkale´ye sosyal ekonomik ve kültürel anlamda büyük sinerji oluşturarak daha büyük katkılar sağlayacağını ifade eden iş adamı Orhan Kılıç, amaçlarını Ticaret ve Sanayi Odası´nın temsil kabiliyetini arttırmak, üyelere ve şehre yönelik çağın gerektirdiği projelere imza atmak olduğunu söyledi.

KTSO, İL EKONOMİSİNİN CAN DAMARI

Yaklaşık iki binin üzerinde üye ile adeta il ekonomisinin can damarı konumunda olan Ticaret ve Sanayi odasının temsil kabiliyetini arttırarak üyelere ve şehrimize yönelik çağın getirdiği projelere imza atmak olduğunu belinten Kılıç projelerini şöyle sıraladı  ?Göreve uygun görülmemiz durumunda Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak il yöneticileri ile uyumlu bir birliktelik tablosu sergileyeceğiz.?

ÜYELERİMİZLE SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL

?Üyelerimizi seçimden seçime değil meslek komiteleri aracılığı ile istişareler yaparak günümüz ekonomik gelişmelerine paralel çalışmalar sergileyeceğiz. İlimizin ulusal ve uluslararası arenada tanıtımı sağlayacak ve il ekonomisine can suyu verecek fuar ve sergi etkinliklerini geleneksel hale getireceğiz.

SAVUNMA SANAYİNİN BEL KEMİĞİ

?Kırıkkale ülkemiz savunma sanayinin bel kemiği konumundadır. Son zamanlarda ?Silaha adını veren şehir KIRIKKALE? Sloganı karşımıza çıkmaktadır. 7,65 mm tabancaya Kırıkkale´nin adının verilmesi ve MKE´nin son üretimi olan adeta çağın tüfeği gözü ile bakılan Mehmetçik 1 Piyade Tüfeği ilimizde üretilmesi gurur kaynağımızdır. TSO Yönetimi olarak göreve uygun görülmemiz durumunda kamu özel sektör silah sanayi fuarı gibi projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz?

FUAR VE SERGİ SAHALARI AÇACAĞIZ

?TSO bünyesinde hizmet verecek ihtiyaç durumuna göre yılın belli zaman diliminde hizmet verecek sergi alanları kurmayı planlıyoruz.

TOBB GİBİ KURULUŞLAR

?TSO yönetimi olarak Türkiye Odalar Borsalar Birliği gibi Sivil Toplum Kuruluşları ile ekonomik anlamda kamu kurumları ile uyumlu çalışmak, ortak projelere imza atmak temel projelerimiz olacaktır.?

YATIRIMLARA MÜDAHİL OLACAĞIZ

?İlimizde TSO yönetimi olarak devam eden kamu ve özel sektör projelerine müdahil olmak, bürokratik anlamda bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak katkı sağlayacağız.?

Haber Merkezi



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ