Kılıç, esnafın nabzını yokladı

Kılıç, esnafın nabzını yokladı

ESNAFLARDAN BİLGİ ALDILAR

Kılıç, esnafın nabzını yokladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun talimatıyla Kırıkkale genelinde çalışma başlatan Ak Parti İl Başkanlığı ve milletvekillerinin yanı sıra Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Enver Kılıç da esnaflarla ve vatandaşlarla görüşüp ?erken seçim olsun mu? ve operasyonlar devam etsin mi?´ sorularına yanıt aradı.

ESNAFLARDAN BİLGİ ALDILAR

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Enver Kılıç, Başbakan Davutoğlu´nun talimatıyla esnaf ve vatandaşlarla görüşerek son zamanlarda yaşanan olaylarda hükümetin tavrı ve çözüm sürecinin devam edip etmemesi konusunda bilgi aldı. Esnaflar PKK terör örgütünün ortadan tamamen kalkana kadar operasyonların devam etmesi gerektiğini belirttiler.

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

Kılıç da yaptığı açıklamada, ?Terörle mücadele yoğun bir şekilde devam ediyor. Doğuda teröre ağır darbeler vuruluyor ama maalesef şehit haberleri de geliyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunun önüne geçmek için çözüm süreci başlatıldı. Ama bunu yanlış anladılar ya da anlamak istemediler. Devletin demir yumruğu ve ağır darbeleri geldikten sonra HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı Adayı iken bile söylemediğini bombardıman başlayınca ilk defa söyledi ve silahlar bırakılsın açıklamasını yaptı. Demek ki yapılanlar doğru bu kararlılık devam edecektir kimsenin şüphesi olmasın? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız