Kıırıkkalespor´da kongre mi var?

Kıırıkkalespor´da kongre mi var?

"KOLTUKTA GÖZÜM YOK"

Kıırıkkalespor´da kongre mi var?

Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş çok konuşulan kongreyle ilgili kararını açıkladı. Karakuş, Pazartesi günü saat 19´da Türk Metal Kırıkkale Şube Başkanı ve Kırıkkalespor 2. Başkanı Mürsel Öcal´ı kulübe davet ederek, kongrenin tarihini belirleyeceklerini ifade etti.

KOLTUKTA GÖZÜM YOK

Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş basın mensuplarıyla, kulüp yöneticileriyle ve taraftarlarla kulüp binasında bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Karakuş, ?Güzel bir şampiyonluk yaşadık, maalesef bunu şehre yansıtamadık. Bunun başlıca sebebi Mürsel Öcal´dır. Kırıkkalespor´u kaosa sürükledi. Pevrul Bey ile Ankara´da bir araya gelerek, 1 saat görüşme yaptık. Pevrul Bey bana öyle şeyle anlattı ki ağzım açık kaldı. Pevrul Bey´e bizi karalamışlar. Bize tekliflerde bulundular çok iyi niyetli bir şekilde fakat biz kabul etmedik. Metin Karakuş´un ne malda, ne koltukta, ne de mevkide gözü yok? şeklinde konuştu.

HOCAMIZA 2 GÜN SÜRE VERDİK

Karakuş açıklamasının devamında ?Öcal biz yasalar gereği 3. ligde olamayız diyor. Elinden geleni olmamasına rağmen yapmak istiyor. Ayrıca yönetim ile ilgili sıkıntılar varmış iyi yönetim diyip duruyor. İyi yönetim derken neyi kastediyor. Bizim yönetimimizde şehrin ileri gelenleri var zaten. Mürsel Öcal maalesef talihsiz açıklamalar yapıyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Biz yönetim kurulu olarak dimdik ayaktayız. Ayrıca bizi şampiyon yapan Hasan Hocamıza da 2 gün süre verdik. Gelirse yeni sezon için oturup konuşacağız. Gelmezse önümüze bakacağız? diye konuştu.

PARALARI GETİRSİNLER ALACAKLARI DAĞITALIM

Karakuş, futbolcu alacaklarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Karakuş, ?26 haftanın 25´inde oyuncuların bütün alacaklarını verdik. Kasamızda şuanda 40 bin lira paramız var. Ben Mürsel Öcal´a sesleniyorum. Şampiyon olmadan önce bazı iş adamları şampiyonluk primleri açıklamıştı. O paraları getirsinler oyuncuların bütün alacaklarını verelim? dedi. Başkan Karakuş kongreyle ilgilide açıklamalarda bulundu. Öcal, ?Onlar kongre istiyordu. Pazartesi günü saat 19´da gelsinler kongre tarihini alalım? dediler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ