KIDIMDER, ihtiyaç sahiplerini unutmadı

KIDIMDER, ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Kırıkkale Diyanet Mensupları Derneği (KIDIMDER) ve Kimse Yok Mu Derneği ortaklaşa erzak yardımında bulundu. Yaklaşık 40 koli gıda paketti dağıtıldı. Dağıtıma KIDIMDER Başkanı Mustafa Lüy, Dernek Başkan Yardımcısı İsa Yıldırım, Abbas Günel ve üyeler katıl

TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek üyeleri tek tek evleri dolaşarak yaklaşık 40 ihtiyaç sahibi aileyi sevindirdi. `Ramazanda el ele` sloganıyla yola çıkan gönüllüler, içinde bakliyat, un, pirinç ve kahvaltılıktan oluşan yardım paketlerini ailelere teslim etti. Yardıma muhtaç insanlarla tek tek dolaşan KIDIMDER Başkanı Mustafa Lüy, kendilerine destek sağlayan gönül dostlarına teşekkür etti.

 

İKRAM ETMELİYİZ

Peygamber Efendimizin (SAV)`in `Komşusu açken kendisi tok yatan gerçek mümin değildir` Hadis-i Şerifi`ni hatırlatan Lüy,  "Peygamberimizin (SAV) bu sözünün hikmetini düşünerek en azından sofrasındaki üç çeşit yemeğin birisini ihtiyaç sahiplerine ikram etmeliyiz. Bayrama onların da sevinerek girmelerini sağlamalıyız." dedi.

 

AİLELERİN SEVİNCİNİN ÖNEMİ

Lüy, "Bu yardımları ulaştırırken ailelerin gözlerindeki o sevinci görmek bizleri duygulandırdı. İhtiyaç sahibi ailelerimizle dertleşmek, onların ihtiyaçlarını gidermek herhalde manevi hazzı yüksek en güzel faaliyetlerden biridir. Bütün Kırıkkalelilere bu yardım faaliyetine katılmaya davet ediyorum."diye konuştu. 



25.07.2014 23:02:00
paralelder.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ