KGSİM Türkiye Bocce 2.ligi şampiyonu oldu

KGSİM Türkiye Bocce 2.ligi şampiyonu oldu

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü, Antalya Kemer?de yapılan Türkiye Bocce 2.Ligi 2.Etap müsabakasında zorlu mücadeleler sonucunda Türkiye Bocce 2. lig şampiyonu oldu

Ülkemizi başarı ile temsil edecek
Antalya?da yapılan Türkiye Bocce 2. ligi 2. Etap müsabakalarına katılan Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bocce Spor Kulübü zorlu mücadeleler sonunda Türkiye 2. ligi şampiyonu oldu. Bocce takımımız Aynı zamanda 1.Lige Yükselme hakkı elde etti. Diğer yandan yıldızlar Bocce (petank) milli takım seçmelerinde üstün başarı gösteren Abdullah Furkan ALTUN Milli takıma seçilmiştir. Haziran ayında yapılacak olan Dünya Okullar arası Bocce Şampiyonasında ülkemizi başarı ile temsil edecek.
 
KIRIKKALE GENÇLİK VE SPOR
İL MÜDÜRLÜĞÜ SPOR KULÜBÜ SPORCULARI
 
Mesut ERGİŞİ                       
Musa ALTUN                     
Abdullah Furkan ALTUN
Osman KOÇ
Tuğçe EROL
RESİM ALTI
16 Takım arasından 46 puan alarak en yakın rakibine 3 puan fark atarak, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübümüz şampiyon oldu.
 
RESİM ALTI
Kulüp Başkanımız Cemal Boyacı; Bocce takımının başarısında emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Rifat ÜNLÜ?ye teşekkür ederek bu şampiyonluğu kendisine armağan ettiklerini belirtti. Ve bu başarılarının devam edeceğini söyledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ