KESOB Özdağ´ı ziyaret etti

KESOB Özdağ´ı ziyaret etti

ÖZDAĞ YARDIM SÖZÜ VERDİ

KESOB Özdağ´ı ziyaret etti 

Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği yönetim ve oda başkanları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ´ı ziyaret etti. Ziyarette Kırıkkale esnafının sorunlarını anlatan Köstekli Kırıkkale esnafının desteğe ihtiyacının olduğunu söyledi.   

ANKARA´YA ÇIKARTMA YAPTILAR

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği ve Meslek Odaları Başkanları, AK Parti Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum Örgütleri Sorumlusu, Keskinli Hemşerimiz Selçuk Özdağ´ı Ankara AK Parti Genel Merkezinde ziyaret ettiler.

ÖZDAĞ´A BAŞARILAR DİLEDİLER

Yeni görevinde başarılar dilediler. Ziyarete Birlik Başkanı Süleyman Köstekli, Birlik Başkan Vekili ve Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Adem Yurtdan, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Servis Araçları Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gençer, Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Pehlivanlı, Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mehmet Yeşilyurt, Keskin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Sargın ve Birlik Genel Sekreteri Ziya Köstekli katıldı.

ÖZDAĞ YARDIM SÖZÜ VERDİ

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârının sorunlarını dinleyen Selçuk Özdağ, yeni hükümetle beraber bu sorunların giderilmesi ve Kırıkkale Esnafına çare olmak için gayret göstereceğini dile getirdi. Ziyarette bulunanlara tek tek teşekkür eden Selçuk Özdağ, ?Her konuda yanınızdayım? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız