Keskinspor`da hedef Bal ligi

Keskinspor`da hedef Bal ligi

Birinci Amatör Kümede mücadele eden Keskinspor?da hedef BAL ligi. Keskinspor Kulübü Başkanı Cihat Mencet yaptığı basın açıklamasında bu sezon hedeflerini BAL Ligi olarak belirlediklerini ve hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini söyledi.

KESKİNSPOR`A SAHİP ÇIKMALARINI İSTİYORUZ
Yeni sezon öncesi hem kadroda hem de teknik kadroda yeni bir yapılanma yaptıklarını açıklayan Başkan Mencet ,? Bu sezon hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum Kulüp olarak ilk hedefimiz Keskinspor? u önce BAL ligine sonra da 3 lige taşımaktır? Keskinspor bunu başarabilecek güçtedir. Keskin dışında yaşayan hemşerilerimiz takımımızın başarılı olmasını istiyor. Bu yönde de maddi ve manevi açıdan destek veriyor. Keskinli İş Adamları Recep Uzelli, Abu Dabi`de yaşayan İş Adamı ve aynı zamanda Avukat Ümit Kürkçü ve Amerika`da yaşayan İş Adamı Nejdet Şentürk 2012-2013 futbol sezonunda Keskinspor`a destek olacaklarına söz verdiler. Bu sezon herkes Keskinspor`u konuşacak. Nüfüs cüzdanında Keskin yazan tüm hemşerilerimizi Keskinspor`a sahip çıkmalarını istiyoruz.?diye konuştu

ŞANSSIZLIĞINI BU SENE KIRACAĞIZ
Şu anda takımdaki birliktelik iyi olduğuna değinen Başkan Mencet ,?Bu da bize ayrıca daha fazla ümit veriyor. Bugüne kadar hep finallere kadar yükselen fakat son anda fırsat tepen Keskinspor?un artık bu şanssızlığını bu sene kıracağımıza inanıyorum. Bu konuda hem biz hem de taraftarımızın sabrı da kalmadı. Özlemini çektiğimiz şampiyonluğa bu inancımızla ulaşacağız.   Bizlere bu güne kadar desteklerini esirmeyen Kaymakamımızdan Belediye Başkanımıza, İş adamlarımıza ve Keskinspor?a gönül veren herkese teşekkürü bir borç biliyoruz.? dedi.



Yasin Kartal
26.12.2012 11:39:06
İnşAllah başkanım İnşAllah son yıllarda gördüğüm en iyi Keskinspor bu sefer harbiden geliyoruzzzz !!!

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ