Keskinliler bir arada

Keskinliler bir arada

Keskinliler Platformu, birliktelik günü düzenledi. Geniş katılım olduğu birliktelik gününde konuşma yapan Tertip Komitesi Başkanı Uğur Duymaz, Türkiye'nin dört bir yanındaki Keskinlilerle birlikte hareket edilecek bir platform oluşturacağız” dedi.

MİLLİ DEĞERLERİNE BAĞLI İLÇE

Sarı Konak Düğün Salonu’nda düzenlenen birliktelik gününe yoğun katılım yaşandı. Salon tıka basa dolarken ilk konuşmayı yapan ve katılımcıları selamlayan Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Yardımcısı Ömer Karaçalı, Keskin’in değerlerini ve değerlilerini hiçbir zaman unutturmayacaklarını söyledi. Karaçalı, “Keskin’in tarihte önemli bir yeri var. Bizler de bu önemli değerleri hiçbir zaman unutturmayacağız. Keskin insanı devletine, milletine bağlı insanlardır. Kurtuluş savaşı döneminde bütün imkanları seferber ederek el ele vererek Keskin-1 uçağını alan insanlardır. Bir evladını bu ülke için şehit vermiş diğer bir evladını askere yollayarak vatan sağ olsun diyen insanlardır” dedi.

HALAYI, TAVAYI UNUTTURMAYACAĞIZ

Karaçalı konuşmasının devamında şunları söyledi; “Keskin insanı doğal insandır. Keskin ise soylu ve bu ülke için elinden gelen tüm desteği vermeye hazır olan bir ilçe. Keskin’in dokusunun bozulmaması için bütün illerde birlik beraberlik olmak için iki aydır çalışma sonucu dernek kurma ve Keskin’in tavasını Keskin’in halayını ve doğalığını yaşatmak ve unutulmaya yüz tutulmaması için böyle bir yola çıktık. inşallah bu çalışmalarımızla daha güzel bir Keskin ve gelenek göreneklerimizin unutulmaması için çalışacağız.”



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı