Keskinli Muhtarlardan Anayasaya Evet´li destek

Keskinli Muhtarlardan Anayasaya Evet´li destek

61 MUHTAR DA DESTEK VERDİ

Keskinli Muhtarlardan Anayasaya Evet´li destek

Keskin´e bağlı 55 köy ve 6 merkez mahalle muhtarı yaptıkları yürüyüşle anayasa referandumuna destek verdi. Muhtarlar yeni anayasaya Evet dedi.

KESKİN´İN MUHTARLARI EVET DEDİ

16 Nisan Anayasa Referandumu süreci ilerlerken, Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde muhtarlar yaptıkları yürüyüşle referandumda ?evet´ kararı aldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yapan muhtarlar ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın yanındayız, Anayasa Değişikliği referandumuna evet diyoruz? ifadesini kullandılar.   

61 MUHTAR DA DESTEK VERDİ

Sabah saatlerinde ilçe merkezinde toplanan ilçeye bağlı 55 köyün muhtarları, merkez ilçede bulunan 6 mahalle muhtarı olmak üzere 61 muhtar Anayasa değişikliğine destek amacıyla yürüyüş yaptı. Daha güçlü Türkiye için evet kararı aldıklarını belirten muhtarlar, halk oylamasının bir parti seçimi olmadığını, partiler üstü bir oylama olduğunu vurguladılar. Muhtarlar ?Güçlü bir Türkiye´nin oluşmasına engel olanlara inat, memleketin huzuru için, sonuna kadar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın yanındayız ve evet diyoruz? ifadesini kullandılar. Yapılan yürüyüşe referandum çalışmaları kapsamında ilçede bulunan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin Muhtarlar Dernek Başkanı Nevzat Şaşmaz ve Keskin Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran da katılarak destek verdi.  Açılış konuşmasını yapan Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran, yürüyüşe katılan 55 köy muhtarı ve 6 mahalle muhtarına, Milletvekili Abdullah Öztürk ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Oda Başkanı Baran, referandumda evet kampanyasına destek verdiklerini söyledi. Muhtarlar adına konuşan Gazibeyli Köyü Muhtarı Mustafa Erkoç da anayasa referandumuna evet dediklerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yanında olduklarını söyledi.  

MUHTARLARIMIZIN VERDİ DESTEK ÖNEMLİ

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç´ta selamlama konuşması yaparak muhtarlara teşekkür etti. Daha sonra söz alan Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Keskin ilçe merkezi ve 61 köy muhtarının yaptıkları yürüyüşle tarihe bir not düştüğünü vurgulayan Milletvekili Öztürk, ?Allaha şükürler olsun muhtarların beklediği hizmetleri karşılıyoruz, bugün hiçbir şeye ihtiyaçları yok bir beklentileri de yok. Ama muhtarlarımız da bu aziz milletin derdine sessiz kalmıyor. Bu sadece muhtarlarla da sınırlı değil hep beraber olmalıyız, vatandaşımız size destek verecek, siz bize destek vereceksiniz, biz hükümetimize destek vereceğiz, Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz, temellerini attığımız büyük Türkiye´yi daha büyük noktalara taşıyacağız. Sizlerin vermiş olduğu bu destek çok önemli. Ben muhtarlarıma çok teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu. 

SIKINTIYI GELECEK NESİLLERİMİZDE YAŞAMASIN

Çalışmaların başladığı ilk günden itibaren sahada olduklarını ve Kırıkkaleli vatandaşların ilgi ve alakasının üst düzeyde olduğunu hatırlatan Milletvekili Öztürk, ?Biz şahsımız için bir şey istemiyoruz. İstemiş olsak her şey zaten bizim lehimize, bu devran böyle gider, fakat biz istiyoruz ki bu sıkıntılar geleceğimiz nesle intikal etmesin, Türkiye´nin önü açılsın. Tayip Erdoğan´da bir fanidir, bugün var yarın yok. Birilerinin dediği gibi diktatör olsaydı Cumhurbaşkanlığına sınır getirmezdi. Cumhurbaşkanlığı 2 yılla sınırlandırılıyor, niye bu aziz millet nice Tayyip Erdoğan´lar çıkardı, çıkartacaktır da. Rabbim aziz Türk milletini korusun, koruyor da. Biz seçme ve seçilme yaşını da 18´e indiriyoruz. Neden diyecek olursanız, biz gelecek nesillerimize gençlerimize de güvenmek zorundayız, onların içerisinde nice Tayyip Erdoğan´lar var. Dolayısıyla referandumda Evet´in Türkiye´ye çok büyük kazanımları olacaktır. 16 Nisan referandumunun ülkemize, milletimize, özellikle dünyada ki garip gurabalar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bir kez daha muhtarlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız