Keskinli çiftçilerimizin haklarını koruyacağız

Keskinli çiftçilerimizin haklarını koruyacağız

SEÇİME TEK ADAY KATILDI

Keskinli çiftçilerimizin haklarını koruyacağız

Keskin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olağan kongresi hafta sonu Keskin Ziraat Odasında düzenlendi. Mevcut Başkan Tarık Candan Kongrede aday olmazken. Tek aday olarak seçime giren Mustafa Kuzugüdenli kooperatife yeni başkan olarak seçildi. Kuzugüdenli, Tarım Bakanlığının çiftçiler için güzel projeler ürettiğini, Keskin çiftçisi olarak bu projelerden daha fazla yararlanmayı hedeflediklerini söyledi. Kuzugüdenli, ?Çiftçilerimizin haklarını en iyi şekilde koruycağız? dedi.

SEÇİME TEK ADAY KATILDI

Keskin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi hafta sonu yeni başkanını seçti. Kongre hafta sonu Keskin Ziraat odasında düzenlendi. Düzenlenen kongrede tek aday olarak seçime gerin Mustafa Kuzugüdenli kooperatife yeni başkan olarak seçildi. Kongreye Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran başta olmak üzere kooperatif üyeleri katıldı. Seçimin ardından gazetecilere açıklama yapan Keskin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Kuzugüdenli, Keskin´in tarım konusunda daha ileri gitmesi için gerekli çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ

Başkan Kuzugüdenli, ?Kooperatif olarak üyelerimiz ve yönetimimiz ile birlikte yeni projeler üreterek ilçemizde tarım konusunda daha ileri gitmek istiyoruz. Gerek siyasiler gerekse çiftçilerimizle bir araya gelerek elimizden geleni yapacağız. Tarım bakanlığının çitçilerimizi için çok güzel projeleri var, bizlerde kooperatif olarak bu projelerden yararlanacağız. İnşallah yönetim imiz ile birlikte siyasilerimiz ve ilçe kaymakamımız ve belediye başkanımız ile en kısa sürede bir araya gelip çalışmalara başlayacağız. Keskin´i tarım alanında en iyi noktaya getireceği? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü