Keskin'in sokakları pırıl pırıl olacak

Keskin

BAŞKAN YILDIRIM KESKİN`E YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRMA KONUSUNDA KARARLI

Keskin'in sokakları pırıl pırıl olacak

Keskin Belediyesi 100 adet çöp konteynırı aldı. Konya'da özel yaptırılan konteynırlar sokak ve caddelere yerleştirilecek. Bu sayede belediye temizlik işlerini daha rahat yürütecek. Bu arada cadde ve sokaklar pırıl pırıl olacak. 

ARTIK SOKAKLAR PIRIL OLACAK

Keskin Belediyesi Keskin'de konteynır uygulaması başlatacak. Sokakların daha temiz olmasını sağlamak amacıyla ilk etapta 100 konteynır alan belediye her sokağa bu konteynırlardan koyacak. Paslanmaz saçtan üretildiği bildirilen konteynırların kapağı sayesinde çevreye koku yayılmayacağı kaydedildi.

KESKİN GÖÇ ALAMAYA BAŞLIYOR

Belediye Başkanı Dede Yıldırım Keskin'in bölgede en büyük ilçe olmasına rağmen yılların ihmali yüzünden göç veren ilçe olduğunu söyledi. Belediye yönetimine geldikten sonra öncelikle halkın acil ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Yıldırım son aylarda göç sorununun ortadan kalktığını belirtti. Kamyoncularla sık sık görüştüğünü anlatan Yıldırım son aylarda dışarıya göç olmadığını kaydetti. Esnafların halkın ihtiyacına cevap vermekte yetersiz kaldığını belirten Yıldırım zamanla bu sorunun da aşılacağını ifade etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü