Keskin'i biz kurtaracağız

Keskin

MHP, KESKİN`E ÇIKARMA YAPTI

Keskin'i biz kurtaracağız

MHP teşkilatı ve milletvekili adayları Keskin İlçesi'ni gezdi. Adaylar, ilçe halkına, Keskin eski güzel günlerine dönecek” sözü verdi.  

ARAÇ KONVOYU

100 araçlık konvoy ile Keskin İlçesi'ne hareket eden MHP'lilere İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, Kırıkkale Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol aday adayları ve partililer katıldı. Heyet ilk olarak Keskin İlçe teşkilatıyla bir araya geldi. Ardından esnafları tek tek destek istediler.

13 YILDIR EZİLİYOR

Yapılan gezi sonrası değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Erdal Baloğlu, Keskin'in 13 yıldır görmezden gelindiğini ve Keskinlilerin ezildiğini ifade ederek, Keskin halkından ilçeye hizmet edebilmek için destek istediklerini söyledi. Baloğlu şöyle devam etti: Keskin ilçemizi adaylarımız ve teşkilatımızla beraber ziyaret etmek için geldik. Gördüğünüz gibi vatandaş Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarına susamış durumda. 13 yıldır ezilen horlanan Keskin'e Milliyetçi Hareket Partisinin şefkatli eli ve iktidarını getirmek için bugün ilk hamleyi yapmış bulunuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarı zamanında Keskin son 12-13 yılda kaybettiği bütün devlet dairelerini tekrar kazanacaktır.”

GÖÇ VERİYOR

Tüm vatandaşlarımızın ortak fikri şudur: Burada bir başbakan yardımcısı, öncesinde de iç işleri bakanı olmasına rağmen Keskin'in bu denli göç vermesi, bu denli küçülmesi kamu kurum ve kuruluşlarının Keskin'den gitmesi buradaki vatandaş tarafından negatif unsur olarak ortaya dökülüyor ve her konuştuğumuz vatandaşımız bunu dile getiriyor.”

KESKİN'E ÖZEL PROJELER VAR

Baloğlu Nasip olursa Milletçi Hareket partisi iktidar olursa giden kamu kuruluşlarımızı tekrardan getireceğiz. Artı Keskin'e özel projelerimizi yakın zamanda adaylarımız açıklayacaklar. Keskin bizim için çok önemlidir. Çünkü tarihi bir öneme sahip bir ilçemizdir. Bugünde Keskin halkıyla Keskinli esnaflarımızla bir araya geldik ve Milliyetçi Hareket Partisini iktidara taşımak için ne yapılması gerektiğini tartışıyoruz. Milliyetçi Hareket partisinin özellikle Keskin'e verdiği önemi partimizin 1. ve 3. sıra adayımızın Keskinli olmasından kaynaklanan bu memnuniyeti vatandaşlarımız bize dile getirdiler. Bu dönem Allah izin verirse Keskin'imizin katkısıyla 1. parti olma yolunda ilerlemekteyiz. En az iki milletvekilini Kırıkkale'ye kazandıracağız” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız