Keskin’de TOKİ konutları çalışmaları başladı

Keskin’de TOKİ konutları çalışmaları başladı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında Kırıkkale’nin Keskin ilçesine yapılacak olan konutlar için çalışmalar başladı.

ÇALIŞMALAR HIZLANDI 

81 ilde yatay mimarı ve mahalli konseptine uygun her yıl 100 bin yeni sosyal konut projesi kapsamındaki çalışmalar hızlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İhalesi yaklaşık 2 ay önce yapılan Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi 4 Etap 79 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi çalışmaları başladı. Proje kapsamında Kırıkkale merkez 200 konut, Bahşılı’ya 53, Çelebi’ye 63, Delice’ye 126, Çerikli’ye 201, Karakeçili’ye 123, Keskin’e 79 ve Sulakyurt’a 74 konut yapılması planlanıyor.

4. ETAP TOKİ KONUTLARI

Keskin ilçesinde Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 79 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin başladığını belirten Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım “İlçemiz Bozkurt Mahallesinde 4. Etap TOKİ konutlarının inşaat çalışmaları başlamıştır. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu. 100 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında 79 konut yapılacak olan ilçedeki konutların 400 gün içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.  



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız