Keskin’de, aşure ikramı

Keskin’de, aşure ikramı

Keskin ilçesi Gençlik Merkezi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla ilçede aşure ikramında bulunuldu.

Keskin ilçesi Gençlik Merkezi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla ilçede aşure ikramında bulunuldu.

 

Keskin ilçesi Gençlik Merkezi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla ilçede aşure ikramında bulunuldu. Vatandaşlara 26. Dönem Milletvekili Abdullah Öztürk’le birlikte aşure ikramında bulunduklarını belirten Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Yıldırım “Bizi biz yapan değerlerimizi yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Yıldırım “Keskin Gençlik Merkezi olarak aşure dağıtımımızı yaptık. Programımıza katılarak bizi yalnız bırakmayan 25. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekilimiz Abdullah Öztürk ve kurum müdürlerimize vatandaşlarımıza ayrıca Aşuremizi hazırlayan kıymetli arkadaşım büyük usta Faruk İçkedal’a  Öğretmen evi müdürümüz Murat Özsoy’a teşekkürlerimizi sunarız. Bizi biz yapan değerlerimizi yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

26. Dönem Ak Parti Milletvekili Abdullah  Öztürk, böylesine özel günleri yaşatmak ve anlamlı olmasını sağlamak adına örnek olabilecek bir etkinliğe imza atan Keskin Gençlik Merkezi yöneticilerini ve emeği geçen herkesi tebrik etti. İslam Aleminin Hicri Yeni Yılını ve Aşure Günü’nü kutladığını belirten Öztürk’te birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğimizin daim olması temennisinde bulundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü