Keskin´de su sorunu yok!

Keskin´de su sorunu yok!

KESKİN CEZA İNFAZ KURUMUNDAKİ SU SIKINTISI HABERİMİZE BELEDİYE BAŞKANI DEDE YILDIRIM´DAN İTİRAZ

KESKİN CEZA İNFAZ KURUMUNDAKİ SU SIKINTISI HABERİMİZE BELEDİYE BAŞKANI DEDE YILDIRIM´DAN İTİRAZ

Keskin´de su sorunu yok!

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Keskin Cezaevindeki su sorunu haberimizle ilgili açıklama yaptı. Yıldırım, ilçede su sorunu olmadığını, iddiaların dedikodu olduğunu ileri sürdü.

5 BİN TONLUK SU DEPOMUZ VAR 
Keskin´deki su sorunu haberimizle ilgili gazetemize yazılı açıklamada bulunan Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede su sorununun yaşanmadığını ileri sürdü. Yıldırım, ilçeyi besleyen 5 bin tonluk deponun olduğunu belirten açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?İlçemizde 5 bin tonluk su depomuz var. Herhangi bir patlak ya da çalışma durumunda 12-24 saat arasında ilçemizi bu su idare edebiliyor.?

GERÇEK OLMAYAN DEDİKODULAR

?Su hatlarımızda arıza meydana geldiği zaman vatandaşlarımız su kesintisinin farkında bile olmuyor. Çünkü su depomuzdaki su oranı yüksek derecede olduğu için büyük sıkıntılar yaşanmıyor. Bir takım art niyetli kişiler bu şekilde bir ifade de bulunuyor.  Bu söylentiler tamamen yalan ve de gerçek olmayan şeylerdir. Cezaevinde bin 200 tane FETÖ mahkûmu var. Bu söylentileri çıkaran kişiler kimlerle görüşme yapmışlardır??

CEZA İNFAZ KURUMUNUN SUYU AKIYOR

Söylentileri çıkaran kişilerin kendilerinden nemalanmak isteyen kişiler olduğuna vurgu yapan Yıldırım, ?Allah´a şükür bizde geri vites yok. Her zaman haklının yanında yer aldık, haksızlığın karşısında da durduk. İlçemizde yaşayan vatandaşların yararlanabileceği bir şey varsa her zaman yapmaya hazırız. Su izale hattında arıza meydana gelmişti, o sorunu da çok kısa sürede çözüme kavuşturduk. Ceza İnfaz Kurumu Müdürü ile yaptığım görüşme sonucunda da böyle bir sorunun olmadığı bilgisini verdi? dedi.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü