Keskin´de şehit yakınlarına evlerinde Kur´an-ı Kerim öğretiliyor

Keskin´de şehit yakınlarına evlerinde Kur´an-ı Kerim öğretiliyor

KESKİN KAYMAKAMI KÖKEN´İN TALİMATIYLA...

Keskin´de şehit yakınlarına evlerinde Kur´an-ı Kerim öğretiliyor

Vatani görevlerini yapmaktayken yasadışı terör örgütlerince şehit edilen Keskin´in kahraman evlatlarının geride bıraktıkları ailelerine Kur´an-ı Kerim öğretiliyor.

KESKİN KAYMAKAMI KÖKEN´İN TALİMATIYLA

Keskin Kaymakamı Muammer Köken´in talimatıyla İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İlçe Müftülüğünün ortaklaşa projesiyle Kur´an-ı Kerim ve dini bilgiler öğretilmeye başlandı. İlçe Müftülüğünün görevlendirdiği 2 personelle ilçe merkezinde ve köylerinde ikamet eden 31 şehit yakınının evlerine gidilerek bire bir verilen eğitimler sırasında, Yüce kitabımız Kur´an-ı Kerim´i öğrenmek isteyip de ilerlemiş yaşları ve başka sebeplerle öğrenme imkânı bulamayan şehit ailelerine bu eğitim sağlanıyor.

VEFA BORCU

Şehit ailelerine vefa borcunu ödemek istediğini belirten Kaymakam Köken, ?Bu projeyle şehit ailelerinin dini eğitimin yanı sıra, onların yanında olduğumuzu göstermek, manevi destek vermek, morallerini yüksek tutmak en önemli hedefimizdir? dedi. İlçede dezavantajlı grupta yer alan vatandaşların özel durumlarına göre hizmet verildiğini de ifade eden Kaymakam Köken, ?Halka hizmet Hakk´a hizmettir. Projede emeği geçen İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz Şenel Gökay´a ve İlçe Müftümüz Fazlı Mutlu´ya da ayrıca teşekkür ederim? diye konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü