Keskin´de iftarlar birlikte açılacak

Keskin´de iftarlar birlikte açılacak

İLÇEDE İFTAR ÇADIRLARI KURULDU

Keskin´de iftarlar birlikte açılacak

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Ramazan´da birlik ve beraberliği artırmak için ilçelerinde iftar çadırı kurduklarını söyledi.

İLÇEDE İFTAR ÇADIRLARI KURULDU

Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde ramazan ayının başlamasıyla belediye tarafından iftar çadırı kuruldu. Belediye Başkanı Dede Yıldırım, yaptığı açıklamada geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet Meydanı´nda iftar çadırı kurulduğunu söyledi. Ramazan Ayı´nın sevgi, hoşgörü, paylaşma duygularının arttığı bir ay olduğunu vurgulayan Yıldırım, ?Ramazan aylarımızda geleneksel hale getirdiğimiz iftar çadırımız Cumhuriyet Meydanımızda halkımıza hizmet verecektir. Rahmet, Mağfiret ve Bereket ayı hepimize hayırlı olsun. Allah nefsimizi terbiye ettiğimiz feyz dolu oruçlar tutmayı nasip etsin. Hayırlı Ramazanlar diliyorum? dedi.

VATANDAŞIMIZ ÇOK MEMNUN

Belediye olarak her yıl iftar çadırı açtıklarını belirten Yıldırım, "İlçemiz yol güzergâhı olmasından dolayı iftar zamanı geçen yolcuların, ilçede çalışan esnaf ve öğrencilerin yemek ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet veriyoruz? diye konuştu. Yıldırım, vatandaşların iftar çadırının kurulmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, bu işe öncülük edenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber: Arzu Kayır



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü