Keskin, ?Zam oranlarında dengesizlik var?

Keskin, ?Zam oranlarında dengesizlik var?

Türkiye Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin, son zamanda yapılan zamları değerlendirdi. Zamlardan en çok etkilenenin emekliler ve tarım sektörünün olduğunu belirten Başkan Keskin ? Yazıklar olsun Emekliye yüzde 1.95 zam verilirken, doğa

ZAMLAR ADALETLİ Mİ?

Akaryakıt, alkolü içkiler ve tapu harcına yapılan ÖTV artışından sonra tartışılmaya başlanan doğalgaz ve elektrik zammı ardı ardına açıklandı. Yapılan zamlar herkesimin olduğu gibi emeklilerinde büyük tepkisini topladı. Son zamanlarda ardı ardına yapılan zamları değerlendiren Türkiye Tüm Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin ?Emekliye yüzde 1.95 zam verilirken, doğalgaz ve elektriğe yapılan yüzde 9.8 zam adaletlimi?? dedi.

54 KİLO PANCAR 1 LİTRE MAZOT

Keskin konuşmasının devamında ?Yazıklar olsun, 54 kilo pancar-1 1 litre mazot, 7 kg buğday- 1 litre mazot tarımla uğraşan insanlarız ne yapacak .Her yıl eksiye gidiyor. Tarım kredi kooperatifine borçları erteledik diye göbek atıyorlar, ancak arkası hesaplanmıyor. Çiftçilerimiz kooperatif borcu ertelendi diye sevinmektedir.,ancak alacağı destek kaybı vardır bundan haberi yok? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü