Keskin ve Altındağ kardeş şehir oldu

Keskin ve Altındağ kardeş şehir oldu

Keskin İlçesi'nde halka seslenen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Keskin ile Ankara'nın Altındağ İlçesi'nin kardeş şehir olduğunu açıkladı. Altındağ'ın en fazla hizmet yapan içlerden olduğunu açıklayan Atalay ve Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,

LAFLA DEĞİL İŞLE KONUŞURUZ
Keskin’e gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Keskin’de halka hitap etti. Partililere seslenen Atalay, “Keskin’e farklı bir proje olarak bakıyoruz. Seçim ortamı huzurlu geçmişi için elimizden geleni yapıyoruz. Seçim sonrası yine hemşerilerimizle burada buluşacağız. Bizler, daima millet daima hizmet diyoruz. Biz hizmet partisiyiz. Lafla değil işle konuşuruz. Yapacağımızı söyleriz söylediklerimizi yaparız. Seçimden sonra hep burada olacağım. Keskin tekrar eski Keskin olacak.” dedi.

KESKİN GÜZELLEŞECEK
Daha önce Kırıkkale Üniversitesi’nde görev yaptığını ve Keskin’i yakından bildiğini açıklayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da “Beşir beyin çalışmasını çok iyi biliyorum. Söz verdiyse yapar. İnanıyorum ki, Keskin seçimlerden sonra daha da güzelleşecek.” diye konuştu. Bakan İslam, Keskin Halk Eğitim Merkezi`nde kadınlara yönelik düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye`nin büyük bir darboğazdan geçtiğini, önümüzde artık bilinen klasik belediye başkanlığı seçimi olmadığını söyledi.

ZAMANINDA KALKINDI
Belediye Başkanlığı seçiminin kendileri açısından rahatlıkla konuşabilecek bir alan olduğunu, kendilerinin de belediye başkanlığının nasıl olması gerektiğini bildiklerini ifade eden İslam, şöyle konuştu: "Bizim hocamız, ustamız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti`nin gelmiş geçmiş en iyi başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi onun zamanında kalkındı, gönendi ve Türkiye belediyecilik nasıl olurmuş onun zamanında gördü. O gün bugündür de biz bu işlevimizi yerine bihakkın getiriyoruz. Belediye başkanlarımız doğrudan başbakanımızın yolunu izliyorlar, onun yaptıklarını yapıyorlar. Sosyal belediyecilik ilk defa AK Parti ile Türkiye Cumhuriyeti`nin gündemine geldi."

MESELE AĞAÇ DEĞİL
Seçimlerin bir referanduma dönüşmesini arzu edenlerin olduğunu belirten Bakan İslam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunun adeta bir genel seçim olmasını arzu ettiler. Bizim bundan kaçacak halimiz yok. Biz de onlara diyoruz ki buyurun gelin el mi yaman, bey mi yaman görün. Geçtiğimiz Haziran ayından beri Türkiye üzerinde çok büyük bir oyun oynanıyor. Gezi olayları ile başladı, Gezi`de olup biteni anlamak için ilk birkaç gün zorluk çektik ama ondan sonra biliyoruz birisi bir twit attı "mesele ağaç değil sen hala anlamadın mı? Arkadaş diye" o güne kadar biz de anlamamıştık aslında böylece ne olduğunu biraz anlamaya başladık. Ama tam anlamıyla anladığımız nokta 15-20 gün önce Ukrayna`nın çöküşüdür”

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL
“Ayni hadiseyi orada da yaptılar. Aynı gezi hadisesini. Çok masum başlayan bir hadise idi ve 20 gün içerisinde kansız, ordusuz, savaşsız Ukrayna topraklarını kaybetti. Kırım yarım adasını Rusya ilhak etti, Ukrayna`nın elinden aldı. Demek ki geriye bakarak düşündüğümüzde, demek ki diyoruz Haziran`da da bizim başımıza getirmek istedikleri şey buydu. Böyle bir kargaşa yaratacaklardı. Ondan sonra ne yapacaklarını kendileri biliyor. Bizim aklımız o kadar hileye, hurdaya ne yazık ki ermiyor. Ama size bir garanti vermek isterim Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde böyle bir oyun oynamaya kalkışmak hamakattır. Böyle bir şey gerçekleşemez. Türkiye artık eski Türkiye değil."

KESKİN’E YARDIMCI OLURUZ
Türkiye`nin eski günlerine dönmesini isteyen çevrelerin olduğuna değinen İslam, "Bir üst akıl var, dünya ticaretini idare edenler onlar ve yerli taşeronları yerli bir firma var biliyorsunuz. O firma siyasi partilerle anlaştı, ortaklık kurdu. Hep beraber bir konsorsiyum oluşturdular o üst akılla birlikte çalışıyorlar şu anda tek amaç var AK Parti`yi iktidardan indirmek ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini küçültmek. Küçültmek, eski çıt kırıldım noktaya getirmek. Eski etkilenebilir, emir alır, kafasını kaldıramaz, kendi gücünü, kendi içindeki problemlerini çözmeye hasret, küçük zavallı bir ülke yapmaya çalışıyorlar" diye konuştu Altındağ’ın geçmişini ve yaptığı projeleri anlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise “Şu anada seçim yarışı var. İnşallah kazanırsam, kardeş şehir olan Keskin’e gerekli yardımları yapacağım. İnşallah Allah bize yardımcı olur ve bizde Keskin’e yardımcı oluruz.” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız