Keskin örnek olacak

Keskin örnek olacak

Keskin Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım'ın girişimleriyle Sulu Mağara önündeki alana park çalışmaları başladı. Başkan Yıldırım, Keskin'de yaşayan vatandaşların rahatlığı için çalışmalar yapmaya devam e

PARK ALANI

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım göreve seçildiği günden itibaren ilçe için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ise Keskin’in önemli tarihi yerlerinden olan Sulu Mağara Park çalışmaları başlatıldı.  Sulu Mağara ziyarete için gidenler daha rahat vakit geçirmeleri için Sulu Mağara etrafına park çalışmaları geçtiğimiz gün başlatıldı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Sulu Mağara’nın ve tarihi yerlerin Keskin için önemli olduğun ve belediye olarak ilçe halkının rahatlığı için çalışmalar yaptıkların belirten Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, “Göreve seçildiğimiz günden bugüne ilçe halkımızın rahatlığı için çalışmalarımız devam ediyor. Keskin için ve en önemlisi belediye çalışanlarımızın sıkıntılarını çözmek için ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” dedi.

TARİHİ ESKİ

Keskin’in tarihinin çok eski olduğunu ve Tarihi yerler için gerekli çalışmaların ve projelerin hazırlandığını ifade eden Yıldırım, “ Keskin’in tarihi oldukça eski. Sulu Mağara ise Keskin için önemli bir yer geçtiğimiz yıllarda burada çalışmalar yapıldı. Bizde belediye olarak Sulu Mağara’da en büyük eksikliklerden biri olan park çalışmalarımızı başlattık” şeklinde konuştu.

DAHA GÜZEL GÖRÜNÜM

Park çalışmasının tamamlanması ile daha güzel bir görünüm olacağını belirten Yıldırım, “Gerek ilçe halkından ziyaret edecek olan vatandaşlarımız gerek şehir dışından gelen ziyaretçiler için park alanı eksikliği vardı, bu eksikliği gidermek için park çalışmasını başlattık. İnşallah hızlı bir çalışma ile park alanımızı en kısa sürede bitirip ziyaretçilerin daha rahat etmesini sağlayacağız” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü