Keskin küçük sanayide Üretilen mucize makine

Keskin küçük sanayide Üretilen mucize makine

HER TÜRLÜ YUMUŞAK MALZEME İLE 200 MİLİMETRE ÇELİK LEVHAYI CNC ÖZELLİĞİNDE KESİYOR

Gazi Üniversitesi İmalat Mühendisi Hamza Özder Keskin Küçük Sanayi Sitesindeki mütevazı atölyesinde tüm tasarımı kendine ait CNC tezgâhı üretti. Kağıt, kumaş,plastik ,ahşap gibi yumuşak malzemelerden 200 milimetre çelik levhalara kadar kesim yapabilen tezgah tarım ve Sanayiciler Fuarında büyük ilgi gördü.

KESKİN ÜRETİMİ CNC TEZGAHI

Gazi Üniversitesi İmalat Mühendisi Hamza Özder Keskin Küçük Sanayi Sitesindeki Mütevazı atölyesinde bir mucizeyi gerçekleştirdi. Özder yaklaşık iki yıl boyunca üzerinde çalıştığı CNC tezgahını başarıyla tamamlayarak görücüye çıkarttı. Özder, tasarımını ve imalatını kendi imkanlarıyla yaptığı tezgâhını geçtiğimiz hafta kurulan Tarım ve Sanayiciler Fuarında sergileyerek tanıtımını yaptı. Fuarın en gözde ürünleri arasında şer alan Keskin yapımı CNC tezgahına talep gelmeye başladı.  

TEZGAHIN İMALAT SERÜVENİ

Yerli CNC tezgahının kağıt, kumaş, plastik ,ahşap gibi yumuşak malzemelerden 200 milimetre çelik levhalara kadar kesim yapabilme kapasitesine sahip olduğunu söyleyen Hamza Özder Gazi okuldan sonra alanında lider firmalarda üretim ve imalat mühendisi olarak çalıştığını savunma sanayi, otomotiv, medikal sektörlerinde tasarım ve imalat mühendisi olarak görev aldıktan sonra iki senedir kendi şirketimde CNC  lazer ve plazma kesim makinelerinin imalatını yaptığını söyledi. Bu ürünün de diğer ürünler gibi ilgi çektiğini ve özellikle fuardan sonra talep aldıkları9nı belirten Özder Keskin Küçük Sanayi Sitesindeki mütevazı atölyesinde daha kapsamlı makineler üretmeye gayret ettiklerini bildirdi



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız