Keskin Kerbalaya döndü

Keskin Kerbalaya döndü

Yıllardır çeşitli sorunlarla boğuşan Keskin bu defada susuzlukla yüz yüze kaldı. Belediye'nin yüklü miktarda borcundan dolayı su pompalarının elektriği kesilince koca ilçe susuz kaldı. İlçe halkı sorunun bir an önce çözülmesini istiyor. Belediye çaresiz

YAKLAŞIM 1 TRİLYON BORÇ VAR
Kırıkkale’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Keskin 2-3 günden bu yana adeta kerbela’ya döndü. Belediye’nin birkaç defa taahhüt’te bulunmasına rağmen yaklaşık 1 trilyon lira tutarındaki borcunu ödemeyince ilgili kurum ilçeye su sağlayan pompaların elektriğini kesti. Üç gün önce yaşanan sıkıntının hala giderilememesi nedeniyle ilçe adeta kerbelaya döndü. İlçe halkı üç günden bu yana su ihtiyacını kuyu ve yakın ilçelerden gidermeye çalışırken belediye ve kurum arasında yapılan tüm görüşmelerden sonuç çıkmadı.

SORUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ
Belediye Başkanı Bayram Sakallı Belediye’nin mali durumunun herkes tarafından bilindiğini söyledi. Belediye’nin gelir ve giderinin eşit olmaması nedeniyle yaşanan bu sıkıntının önümüzdeki birkaç gün içinde çözüleceğini belirten Sakallı “Elektrik kurumu ile görüşmelerimiz sürüyor. Göreve geldiğim günden bu yana birikmiş borçların tamamını kapattık, tüm gelişmelerden vekillerimizin de haberleri var sorunu en kısa sürede çözeceğiz” dedi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama