Keskin için hep birlikte çalışacağız

Keskin için hep birlikte çalışacağız

AK Parti Keskin İl Genel Meclisi adayları Şerafettin Atalay ve Ekmel Cönger, Belediye Başkan Adayı Esra Aksoy ile bir araya gelerek, Keskin' hep birlikte kalkındıracağız” mesajını verdiler. Atalay, Kentte ne varsa köyde de o olsun hedefi ile çalışacağız

ASIL STARTI ŞİMDİ VERDİK

Uzun araç konvoyu ile ilçeye giren İl Genel Meclisi adayları Atalay ve Cönger’e yoğun ilgi gösterildi. Keskinliler ilçe seçim bürosuna akın ederek adaylara destek verdiler. Esra Aksoy ve ilçe teşkilatının karşılama töreninin ardından seçim bürosunda konuşmalar yapıldı. Keskin Belediye Başkan Adayı Aksoy, asıl seçim startının bugün verildiğini ifade ederek, “Bugün bizim için ayrı bir gün. Daha önce seçim çalışmalarına faal olarak başlamıştık. Ancak asıl startı bugün verdik. Bugün İl Genel Meclisi adayları ile birlikte bu startı verdik. Birinci sıra adayımız Şerafettin Atalay ve ikinci sıra adayımız Ekmel Cönger de ilçemizde çalışmalarını başlattılar. Çok önemli isimler” diye konuştu.

 

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

İlçede yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ifade eden Aksoy, “Çalışmalarımıza durmadan aksamadan devam edeceğiz. Bu çalışmalarımıza İl Genel Meclisi adaylarımızın da katılımıyla daha yoğun bir tempoyla devam edeceğiz. Şüphesiz ki Keskin halkının katkısı da ilçemizin daha iyi noktalara gelmesinde önemli rol oynayacak. Bu seçimler çok önemli. Sayın Başbakanımızın da dediği gibi girmediğimiz ev, tutmadığımız el bizden değildir. Onun için daha çok çalışmalıyız” dedi.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız