Keskin Belediyesi’nden afet bölgesine destek

Keskin Belediyesi’nden afet bölgesine destek

Sağanak yağış sonrası etkilenen Kastamonu’ya bir destekte Kırıkkale’nin Keskin ilçesinden geldi.

Sağanak yağış sonrası etkilenen Kastamonu’ya bir destekte Kırıkkale’nin Keskin ilçesinden geldi. Arama ve kurtarma çalışmalarına destek sağlamak amacıyla Keskin Belediyesi, afet bölgesine iş makinası ve personel desteği sağladı.

AFAD, Kastamonu'da sel sularına kapılan 6 kişinin hayatını kaybettiğini, Bartın'da kaybolan 1 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) şiddetli yağışlara ilişkin yapılan açıklamada, 7-11 Ağustos'ta Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan aşırı yağışlar sonucunda Bartın, Kastamonu ve Sinop'ta sel ve su baskınları meydana geldiği hatırlatıldı.

Arama ve kurtarma çalışmalarına destek sağlamak amacıyla Keskin Belediyesi, afet bölgesine iş makinası ve personel desteği sağladı. Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, “Kastamonu/Bozkurt sel bölgesinde arama ve kurtarma çalışmalarına, iş makinamız ve personelimiz ile destek vermek ve afet zedelerimizin yarasına merhem olmak için gittik. Rabbim her türlü afetlerden korusun” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız