Keskin artık göz ardı edilmeyecek

Keskin artık göz ardı edilmeyecek

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde İYİ Parti’den Kırıkkale Milletvekili Adayı olan Bülent Şükrü Altınışık, seçim çalışmaları kapsamında doğup büyüdüğü Keskin ilçesine giderek, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Altınışık burada esnaf ve vatandaşın sorunları dinleyip, notlar alarak destek istedi.

15 MAYIS’TA VAKİT KAYBETMEDEN SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ 

Gittiği her yerde güler yüzle karşılanan İYİ Parti adayı Altınışık sorunları tek tek not etti. Altınışık, 14 Mayıs sonrası vakit kaybetmeden bu sorunların çözümü için işbaşı yapacaklarını belirterek desteklerini istedi.

İYİ PARTİ OLARAK ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNDUK 

Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan İYİ Parti adayı Bülent Şükrü Altınışık, “Bugün doğduğum, büyüdüğüm ilçem Keskin’de esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile Keskin İlçe Başkanımız Sayın Zafer Çakmaklı ile birlikte ziyarette bulunduk. Keskinimizin yıllardır yaşadığı problem ve sıkıntılara İYİ Partimizin proje ve programlarıyla çözüm önerileri sunduk. Keskin artık göz ardı edilmeyecek” dedi.

İYİ Parti adayı Altınışık’a Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı ve partililer eşlik etti. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız