Keskin 5 yılda yeniden canlanacak

Keskin 5 yılda yeniden canlanacak

Seçim heyecanının arttığı ve aday belirleme yarışının giderek hızlandığı şu günlerde, Keskin ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Sabri Olgun Keskin'in 5 yılda yeniden yıldızlaşacağı bir dönem olması için kolları sıvadık” ded

 

BİZİM TEK ÖNCELİĞİMİZ KESKİN

AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı için çok sayıda ismin yarıştığı Keskin ilçesinde haftasonu bir açıklama yapan Sabri Olgun, açıklamalarıyla birlik beraberlik mesajları verirken, aday adaylığı açıklamasının bir miting havasına bürünmesi dikkatlerden kaçmadı.  İlk olarak Keskin ilçesindeki evinde destekçilerini karşılayan ve burada bir konuşma yapan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Olgun, ilçenin geçmişinden bugüne yaşadığı süreçte hep dillendirilen ve özlemi duyulan hizmetleri ilçe halkı ile buluşturmak için kolları sıvadıklarını belirterek, “Bizim tek önceliğimiz Keskin.  AK Parti iktidarında Türkiye’nin yaşadığı gelişim ve ilerlemeden Keskin’in de nasibini alması ve eskiden olduğu gibi öncü, örnek ve gelişmiş bir ilçe olması için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağım” dedi.

 

DEĞİŞİMİN VE YENİLİĞİN PARTİSİ

İlçe halkının öncelikli beklentilerinin karşılanması, hizmetle buluşması için siyasetin bir araç olduğunu, Keskin’e bugüne kadar yapılan hizmetlere yenilerini ekleyip, yepyeni bir siyaset anlayışını Keskin’de hakim kılmanın gayretinde olacaklarını kaydeden Sabri Olgun “AK Parti iktidarı Türkiye’de çok büyük değişimlere öncülük etti. Hizmet noktasında hem bugünün Türkiye’sini hem de geleceğin Türkiye’sini inşa etti ve buna devam ediyor. Keskin ilçesi de bu değişim ve dönüşümden payını almalı. Hizmet beklemek yerine, plan ve programlar üretip, ilçe halkının da görüş ve önerilerini, beklentilerini ön planda tutarak iktidarımızın sunduğu her türlü imkanı ilçemize taşımayı. Çıktığımız yolun ne kadar meşakkatli, talip olduğumuz görevin ne kadar kutsal olduğunu biliyorum. Bu bilinçle hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

KESKİN’İN YENİLİĞE İHTİYACI VAR

Belediye Başkan adaylığı fikrinin uzun zamandır devam eden istişareler sonucu oluştuğunu, Keskin halkının genç, girişken, bugünü okuyabilen ve yarını kurgulayabilen bir Belediye Başkanı istediğini, bu inançla Belediye Başkan Adaylığı için bu yarışa katıldığının altını çizen Sabri Olgun “Yapılacak yerel seçimler Keskin’de sadece bir başkan belirleme seçimi olmayacak. Belki de bir kader seçimi olacak. Değişimin başlayacağı bir seçim olacağına inanıyoruz.  Keskin’in yeniliğe ihtiyacı var. İlçemiz yeni bir ruhla, yepyeni bir anlayışla yönetilmeli. Biz de Keskin’in 5 yılda yeniden yıldızlaşacağı bir dönem olması için kolları sıvadık” ifadelerine yer verdi.

 

HİZMET EDECEK İSİM BELLİ OLACAK

AK Parti’de siyasetin kutuplaştırıcı değil, bütünleştirici bir yapıya sahip olduğuna vurgu yapan Sabri Olgun “Biz Belediye Başkanlığına aday adayı olduk ve ilçemize daha önce hizmet etmiş ve yine hizmet etmek için yola çıkmış bir çok sayıda ismin arasında yer aldık. Biz bu süreci bir rekabet ortamından ziyade ilçemize hizmet etme yarışının bir parçası olarak değerlendiriyoruz. Süreç devam ediyor. İlçe teşkilatımızın çalışmaları, temayül yoklaması, il teşkilatımızın, milletvekillerimizin ve genel merkezimizin değerlendirmeleri sonucunda önümüzdeki 5 yılda Keskin’e hizmet edecek isim belirlenecek. İlçemiz için en doğru seçimin yapılacağından hiçbir kuşkumuz yok” şeklinde konuştu.

 

PARTİMİZ ÇOK SİSTEMLİ ÇALIŞIYOR

Keskin İlçesi Maden Mahallesinde gerçekleştirilen bu toplantının ardından AK Parti İlçe Teşkilatına yürüyen Sabri Olgun’a bayanların da katıldığı, kalabalık bir partili grup eşlik etti.  İlçe teşkilatı yöneticilerinin karşıladığı Sabri Olgun “AK Parti’nin şemsiyesi çok geniş. Partimizde sistem o kadar güzel ki, aday adaylarımız bu sisteme göre hareket ediyorlar.  Ben aday olsam da olmasam da, AK Parti’nin Keskin Belediye Başkan adayımızın sonuna kadar yanında olacağım ve bu yolda sonuna kadar kendisine destek vereceğim “ dedi.  AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı  Serdar Duru  da arkadaşı olan Sabri Olgun’u aday adaylığı açıklama toplantısında yalnız bırakmadı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız