Keskin, turist ağırlıyor

Keskin, turist ağırlıyor

YILIN İLK KAFİLESİ GEÇTİĞİMİZ GÜN İLÇEDEKİ TARİHİ MEKÂNLARI GEZDİ

YILIN İLK KAFİLESİ GEÇTİĞİMİZ GÜN İLÇEDEKİ TARİHİ MEKÂNLARI GEZDİ

Keskin, turist ağırlıyor

Kırıkkale´nin tek turizm bölgesi olarak dikkat çeken Keskin, birkaç senedir turist ağırlıyor. Keskin´e yılın ilk turist kafilesi de geldi. Kapadokya Turuna katılan kafile, dönüş yolunda Keskin´de mola verdi.

İLK TURİST KAFİLESİ GELDİ

Yapılan yatırımlarla tarih boyunca insanlar için uğrak bir yerleşim yeri olan Keskin İlçesi, eski önemini yeniden kazanmak konusunda emin adımlarla ilerliyor. Pek çok turizm şirketi Orta Anadolu Kültür Turlarının durakları arasına, Keskin Kaymakamlığının da katkısıyla ilçedeki tarihi ve turistik değerleri de kattı. Bu açıdan yapılan turistik ziyaretler kapsamında 2018´de ilçenin ilk misafirleri Saraç Turizm kafilesi oldu.

KAPADOKYA TURU KESKİN´DE TAMAMLANDI

Kapadokya turunu düzenleyen Saraç Turizm kafilesi Kapadokya turunu, Keskin´de tamamladı. Düzenlenen Keskin ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan şirket temsilcisi Hakan Saraç, ?Keskin her geçen gün önem kazanıyor. Bugün Keskin´de olduğumuz için çok mutluyuz. Burada davul zurna ile karşılanmak turistlerimizin çok hoşuna gitti. Keskin tarihi ve müzik kültürü ile çok beğenimizi kazandı. İnşallah önümüzde günlerde yeni gruplarla günümüzü dolu dolu geçireceğimiz programlar yapmayı planlıyoruz. Özellikle gezimizin son durağı olan Hacı Taşan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ?Sıra Gecesi´ çok güzeldi. Adeta bitmesini istemedik? şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok