Keskin, enişteyi bağrına bastı

Keskin, enişteyi bağrına bastı

CHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ ADAYI AV. AHMET ÖNAL HER KAPIYI ÇALDI, HER ELİ SIKTI, HERKESİN HATIRINI SORDU

CHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ ADAYI AV. AHMET ÖNAL HER KAPIYI ÇALDI, HER ELİ SIKTI, HERKESİN HATIRINI SORDU

Keskin, enişteyi bağrına bastı

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Ahmet Önal seçim çalışmaları kapsamında Keskin ilçesini ziyaret etti. Keskin pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Önal gün boyu Keskin´de ziyaretlerde bulundu.

SABAH SAATLERİNDE KESKİN´E GİTTİ

Sabah saatlerinde Keskin´e gelen Önal beraberindekilerle birlikte haftada bir kez kurulan Perşembe pazarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yakın ilgisine duyarsız kalmayan Önal her tezgâh başında kısa da olsa gündeme dair sohbetler etti. Pazarcı esnaflarına hal hatır sordu, ekonomi konusunda bilgi almaya çalıştı. Pazarda alışveriş yapan vatandaşların da tek tek ellerini sıkarak hem hal hatırlarını sordu hem de bir defaya mahsus oy istedi.

EŞİ VE ANNESİ TARAFINDAN KESKİNLİ

Annesi tarafından Keskinli olan ve aynı zamanda Keskin´den evli olduğu için Keskinlilerin ?Enişte? diye sahiplendiği Milletvekili adayı Ahmet Önal Pazar ziyareti sırasında pazarcılar ve vatandaşlarla ilginç diyaloglar da yaşadı. Kendisini daha önceden tanıyanlar hem hemşerimiz hem de eniştemiz diye takdim ederken Önal mütevazı tavırlarıyla kısa sürede adeta Keskinlilerin sevgilisi oldu. Tüm Pazar yerini gezen Önal pazarcılardan ve vatandaşlardan hallerinden memnun olup olmadıklarını sorarak mutlaka bir yeniliğe ihtiyaç olduğunu söyledi. Değişikliğin adresinin CHP olduğunu anlatan Önal elini sıktığı, hatırını sorduğu herkesten oy istedi.

Haber-Foto: Murat Karadağ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız