Keskin Belediyesinde işçiler rahat bir nefes aldı

Keskin Belediyesinde işçiler rahat bir nefes aldı

EN UYGUN ARTIŞ SAĞLANDI

Keskin Belediyesinde işçiler rahat bir nefes aldı

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ile Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesiyle işçiler rahat bir nefes aldı.

EN UYGUN ARTIŞ SAĞLANDI

Hizmet-İş Sendikası Keskin Temsilcisi Murat Okatan, Gençlik Komitesi Başkanı Faruk İleli ile Keskin Belediyesi Muhasebe Müdürü Ali Şanal´ın da katıldığı sözleşme töreninde konuşan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, belediyenin imkânları çerçevesinde personele gerek özlük hakları, gerekse mali haklar konusunda tatmin edecek artış yapmaya çalıştıklarını söyledi.

BELEDİYEMİZE, BÜTÜN İŞÇİLERİMİZE VE ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİM

Sözleşmelerin yıllık olarak yenilendiğini ifade eden Yıldırım, ?Hizmet-İş Sendikası ile yaptığımız müzakereler sonucunda mutabakatla görüşmelerimizi sonuçlandırdık. 15 Mart 2020 tarihine kadar olacak toplu iş sözleşmesini aramızda, işçilerimizin özlük haklarını mümkün mertebe muhafaza ederek, tekrar imzalamış olduk. Toplu iş sözleşmesinin belediyemize, bütün işçilerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim? dedi.

YÜNLÜ, MEMNUN

Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü ise toplu sözleşme görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ?2018-2020 yıllarını kapsayan 2 yıllık sözleşme bağıtlanmıştır. Toplu iş sözleşmesinde kısa bir sürede mutabakata vardık. Bu esnada bize destek veren başta Belediye Başkanımız Sayın Dede Yıldırım´a, Keskin Belediyesi Muhasebe Müdürü Ali Şanal´a ve tüm işçi arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. İşçi arkadaşlarımız bundan daha fazlasını hak ediyorlar. Arkadaşlarımızın alım gücünü iyileştirmek, hayat standartlarına katkıda bulunmak bizim içinde en büyük sevinç kaynağıdır. Bu sözleşmede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sözleşmenin personelimize, Belediyemize hayırlar getirmesini dilerim? şeklinde konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı