Kesintiler isyan ettirdi

Kesintiler isyan ettirdi

ÖZELLEŞTİRMENİN SONUCU BU MU OLMALI?

ÖZELLEŞTİRMENİN SONUCU BU MU OLMALI?

Kesintiler isyan ettirdi

Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney son günlerde Balışeyh´in bazı köylerinde meydana gelen elektrik kesintilerine bir anlam veremediklerini belirterek, ?Özelleştirme çığlıklarıyla devletin en önemli kurumlarını birilerine peşkeş çekenler, bu işin sonunun buralara varabileceğini hesap etmediler mi? Özelleştirmenin sonucu bu mu olmalı?? diye konuştu.

HER GÜN BELLİ SAATLERDE

?Son günlerde Balışeyh´in bazı köylerinde rutin hale gelen ve ne ilginçtir, tam da köylülerin iş saatine denk gelen elektrik kesintilerine bir anlam veremiyoruz? diyen Mazılıgüney, ?Bizlere özelleştirmeleri övenler nitelikli iş, kaliteli hizmet sloganları atıyorlardı. Oysa bugün Kırıkkale´nin elektrik dağıtım işini üstlenen Enerjisa-Bedaş, devlet kurumu olmadığından kaymakamı dahi kaile almaz tavırlar sergiliyor. Yetkililer bu işi bir an önce el atmalı? şeklinde konuştu.

?KARANLIK SOKAKLARDA MI 2023?Ü HEDEFLİYORUZ??

Köylerde yaşanan bu sorunların haricinde şehir merkezinde bile bir arıza meydana geldiğinde, hatta bir ampul patladığında her türlü bilgilendirmeye rağmen aylarca tamirata gelinmediğin kaydeden Mazılıgüney, ?Geçtiğimiz günlerde bir sohbet ortamında konu oldu. Kimeski Mahallesinde bir aydınlatma direğinin ampulü için vatandaşlar 3 aydır telefonla, e-postayla, yüz yüze görüşerek onlarca kez bildirimde bulundukları halde ne arayan ne soran, ne gelen ne giden olmuş. Karanlık sokaklarda mı 2023 ?ü hedefliyoruz? dedi.

KESİNTİLERE HAZIRLIKLI OLALIM

?Elektrik kesintilerine bahane olarak köylülerle dalga geçercesine kuş yuvalarını gösteren yetkililer birkaç kuş için bu kadar mı çaresizler? Ya da bu kuş yuvaları hep mi aynı saatte elektrik kesintisine yol açıyorlar?? diye konuşan Mazılıgüney, ?Bu gidişle yarın bir gün evlerimizde, işyerlerimizde elektrik kesintilerine hazırlıklı olalım. Malum, Sonbahar geliyor ve kuşlar göçe başlayacak. Yer değiştirecek. Gelecek, gidecek? ifadelerine yer verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ