Kesintiler eski hatlar Olumsuz hava koşulları

Kesintiler eski hatlar Olumsuz hava koşulları

Kırıkkale´nin Karakeçili ilçesinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili muhtarlar ilgililer tarafından bilgilendirildi

TOPLANTI DÜZENLENDİ
Karakeçili Belediyesi Konferans Salonu´nda düzenlenen toplantıda konuşan EnerjisaKırıkkale Müdürü Mustafa Düzgün, hedeflerinin iş sağlığı ve güvenliği ile müşteri memnuniyetini sağlamak, teknik ve ticari hedefleri gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

KESİNTİ SIKINTI OLUYOR
Düzgün, elektrik olmadığı zaman insanların bütün programlarının sekteye uğradığını ve bunun için kesintileri en aza indirmek için çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Karakeçili´deki kesintilerin nedeni, enerji nakil hattının eski. Olumsuz hava koşullarında ve hatta dışarından temas ve kuş çarpması gibi durumlarda kısa süreli geçici arızalar meydana gelmekte. Alternatif hattında yetersiz olması nedeniyle de kesintiler yaşanmakta. Sorunun çözümü konusunda yeni proje ve çalışmalarımız var."
KESİNTİLER YILLARDIR SÜRÜYOR
Muhtarlar da ilçede elektrik kesintilerinin senelerdir sürdüğünü ve sık sık kesinti yaşandığını ifade ederek, Karakeçili´nin ticaret merkezi olması nedeniyle esnafların ve vatandaşların sıkıntılar yaşadığını kaydetti.

 

HABER MERKEZİ 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ