KEŞFEDİLECEK YILDIZLARI EĞİTİYORUZ

KEŞFEDİLECEK YILDIZLARI EĞİTİYORUZ

Kırıkkale Gençlik ve İl Spor Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Futbol Okuluna bir hayli fazla ilgi var. Kırıkkale Futbol İl Temsilcisi Battal Sarıca?nın organizesinde geçen Yaz Futbol Okulu hem verimli geçiyor hem de geleceğin yıldızlarını keşfetmeye fırsat

YAZ FUTBOL OKULU FAYDALI GEÇİYOR

Konu hakkında açıklama yapan Kırıkkale Futbol İl Temsilcisi Battal Sarıca öğrencilerin yaz tatiline girmesinin ardında herhangi bir meşgalesi olması gerektiğini belirtti. Bunun içinde Yaz Futbol Okulunun öğrencilere faydalı olduğunu belirten Sarıca, ?Çocuklarımız okulların kapalı olduğu yaz aylarında hem tatil yapmalı, hem de kendilerine faydalı olacak aktivitelere katılmalıdır. Biz de Kırıkkale Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde Futbol Yaz Spor Okulunu açtık? dedi.

 

SABAH VE AKŞAM EĞİTİMİ

Sarıca, ?Çocuklarımız belirlenen alanlarda amatör olarak yaptıkları sportif faaliyetlerini 4 eğitmen eşliğinde profesyonel olarak yapma fırsatı buluyor. Bu profesyonel eğitim onlara artı değer katacak. Geleceğin futbolcuları, belki de Kırıkkale?den çıkacak. Haftada üç gün Başpınar Stadyumu?nda sabah ve akşam olmak üzere futbol antrenmanları ve maçları yapıyoruz. Şu anda en gözde spor alanında en fazla ilgiyi futbol çekiyor. 85 öğrenciye burada futbolunun en ince kurallarına öğretiyoruz. Gözlerinde o pırıltıyı görebiliyoruz. Burada yetenekli futbolcuları Kırıkkalespor alt yapısına vererek pahalı transferi önleyeceğiz. 1995-2000 arası doğumlu sporcuları mevcut? diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ