Kermeslere destek vereceğiz

Kermeslere destek vereceğiz

Sevgi yolu üzerinde Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneğinin tarafından kermes düzenlendi. Vali Ali Kolat, kermesi ziyaret ederek; öğrencilerin eğitimine katkıda bulunan kermeslere destek vereceklerini belirtti.

HEDEF ÖĞRENCİLER VE MUHTAÇ AİLELER 
Düzenlenen kermese, ValiAli Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgen. Selçuk Bayraktaroğlu,  Belediye Başkanı Yardımcısı Halil Danacı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı J. Alb.  Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, emniyet mensupları ve davetliler katıldı.Vali Ali Kolat, kermes gelirlerinin yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere verildiğini hatırlatarak, bu tür etkinliklere destek vereceklerini bildirdi. 
KERMESİ GEZDİ  
Vali Kolat, daha sonra kermesi gezerek bilgi aldı. Yaptığı kısa konuşmada; bu tip etkinliklerin sosyal hayata önemli katkılar sağladığını, özellikle bayanlarımızın yaptıkları el sanatları ve pastaları satarak üniversitelerde okuyan şehit ve gazi çocuklarına önemli destek verdiklerini söyledi. Bu anlamda kermeslerin hayırlı bir iş yaptıklarını belirtti.Daha sonra Vali Kolat?a ve davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü