KERBELA`DA PATLAMA: 45 ÖLÜ

KERBELA`DA PATLAMA: 45 ÖLÜ

Irak`ın Kerbela kenti yakınlarında düzenlenen iki intihar saldırısında, ilk belirlemelere göre 45 kişi öldü. Yerel yetkililer, Şiiler için kutsal olan Kerbela kenti yolunda bomba yüklü araçlarla düzenlenen saldırıda 45 kişinin öldüğünü belirtti. Saldırıla

BUGÜN DÜZENLENEN DİĞER SALDIRILAR

Irak`ta bugün düzenlenen saldırılarda biri gazeteci toplam 5 kişi öldü. Güvenlik kaynakları, sabah saatlerinde Diyala vilayetindeki polis teşkilatına yönelik intihar saldırısında 2 polisin yanı sıra bir Iraklı gazetecinin de hayatını kaybettiğini aktardı. Aynı kaynaklar, Vicdan Ahmed Cuburi adlı gazetecinin Irak El Mustakil gazetesi için çalıştığını ve patlamada öldüğünü belirtti.

Bu saldırıda 7`si polis 30 kişinin yaralandığını bildiren kaynaklar, kutsal Kerbela kentinde de iki saldırı düzenlendiğini, bir hacı adayının öldüğünü, 9 kişinin yaralandığını kaydetti.

Bakuba`nın güneydoğusundaki Kanaan`da da bombalı saldırı düzenlendiği ve bir kişinin öldüğü olayda 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

İKİ GÜN ÖNCE DE TİKRİT`TE 50 KİŞİ ÖLDÜ

18 Ocak günü, Irak`ın Tikrit kentinde polis olmak için sıra bekleyenlerin arasına giren bir intihar saldırganı üzerindeki patlayıcıları infilak ettirmiş. Olayda 50 kişi hayatını kaybetmiş, 150 kişi de yaralanmıştı.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama