Kerbela olayı iyi okunmalıdır

Kerbela olayı iyi okunmalıdır

VALİ HAKTANKAÇMAZ AŞURE ETKİNLİĞİNE KATILDI

VALİ HAKTANKAÇMAZ AŞURE ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kerbela olayı iyi okunmalıdır

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği´nce Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure Etkinliğine katıldı.

ETKİNLİĞE TÜM İLGİLİLER KATILDI

Derneğe ait Engelsiz Kafe´de düzenlenen etkinliğe Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dernek üyeleriyle vatandaşlar katıldı.

KABUL EDİLMESİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR ACI OLAY  

Etkinlikte bir konuşma yapan Vali Haktankaçmaz, Muharrem ayının kıymet verilen, değer verilen dört haram aydan birisi olduğunu ifade ederek, Hicri 61. yılda hiçbir Müslümanın, vicdan sahibi hiç bir insanın kabul edemeyeceği acı bir hadisenin yaşandığını vurguladı.

KERBELA OLAYI DOĞRU OKUNMALI 

Kerbela olayının doğru okunması gerektiğine işaret eden Vali Haktankaçmaz, ? O olaydan bir birlik, bir kardeşlik çıkarıp, aynı hataya, aynı tefrikaya düşmememiz lazım. ?dedi.

ENGELİLER KAFE İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinliğin düzenlendiği tesisin engellilere kazandırılmasında emeği geçenleri ve belediyeyi kutlayan Vali Haktankaçmaz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti. Konuşmaların ardından davetlilere aşure ikramında bulunuldu.

HABER: Arzu Kayır



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı