Kerbelâ Şehitlerini Andılar

Kerbelâ Şehitlerini Andılar

İL İDARECİLERİ VE VATANDAŞLAR KATILDI

Kerbelâ Şehitlerini Andılar

Kırıkkale Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Kerbelâ´da şehit olan Müslümanlar adına düzenlenen programda şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi.

KATILIMCILARA İKRAM YAPILDI

Hicri takvime göre 61. yılda Muharrem ayında gerçekleşen olaylarda Hz. Muhammed´in torunu Hz. Hüseyin´in ve beraberindeki 70 kişinin şehit edilmesi düzenlenen yemek programıyla anıldı. Programda aşure ikramı da yapıldı.

KERBEL´YI ANMAK VE ANLAMAK

Programda konuşan Kırıkkale Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, "Bugün burada Kerbelâ şehitlerimizi anmak için bir araya geldik. Bu vesileyle de milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna şehadet mertebesine ulaşmış, tüm şehitlerimizi ve Hakkın rahmetine kavuşan gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu programın hazırlanması için maddi destek veren üyelerimizin hayırlarını Allah kabul etsin" dedi.

İL İDARECİLERİ VE VATANDAŞLAR KATILDI

Ayrıca düzenlenen programa Kırıkkale Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice Uğurlu ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü