Kendini yenileyen Cam Dünyası´ndan büyük kampanya

Kendini yenileyen Cam Dünyası´ndan büyük kampanya

CAM DÜNYASI YENİ YÜZÜYLE YENİLİKLER SUNUYOR

Kendini yenileyen Cam Dünyası´ndan büyük kampanya

Kırıkkale´nin saygın kuruluşlarından Cam Dünyası, kendisini yenileyerek, Korkmaz ürünlerinde büyük kampanyalar başlattı.

BU KAMPANYA KAÇMAZ

Farklı bir oluşuma giren Cam Dünyası, Kırıkkale´de yenilikçi bir misyon izlediklerini bir kez daha gösterdiler. İşyerine farklı bir görsellik kazandıran Cam Dünyası, bu farklılığını Korkmaz ürünlerinde kampanyalar yaparak destekliyor.  Cam Dünyası işletme sahibi Yaşar ve Mustafa Ayyıldız, halkın yeni kampanyalarını mutlaka görmelerini istedi.

ÜRÜNLERİ İNCELEYİN

Korkmaz ürünlerini mutlaka incelenmesini isteyen Ayyıldız kardeşler, yılların tecrübesiyle Korkmaz ürünlerini birleştirerek, büyük kampanyalara imza attıklarını belirterek, ?Bu kampanyayı ilk defa düzenliyoruz. Ürünlerimizi ve işletmemizi gelin görün. İftardan sonra da gelip bir bardak çayımızı içebilirsiniz. Ürünlerimizdeki yeniliklerle tanışın.?dediler.

İNSAN SAĞLIĞI

Ayyıldız kardeşler, ?1972 yılından bu yana; paslanmaz çelik mutfak eşyaları ve elektrikli ev aletleri üretmekte olan Korkmaz, her geçen zaman diliminde üretim kapasitesini çağın yüksek teknolojisiyle geliştirerek, pazarda mevcut olan konumunu daha geniş bir alana yaymayı başardı.  2015 yılı serisinde yer alan tüm ürünler Korkmaz´ın vizyonuna yön veren kriterlerin başında insan sağlığı yer almaktadır. Ürünler uluslararası sağlık ve kalite normlarına uygundur. ?diye konuştular.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım