Kendimizi üvey evlat gibi hissediyoruz

Kendimizi üvey evlat gibi hissediyoruz

KONUM OLARAK YATIRIMA UYGUN

Kendimizi üvey evlat gibi hissediyoruz

Aşağı Mahmutlar Sosyal Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emre Sancar Kırıkkale´nin en eski ve her yönüyle yatırım için en uygun araziye sahip Mahmutlar Mahallesinin hem yerel hem de genel hizmet ve yatırımlardan yararlanmadığını belirtip Sancar ?Kendimizi üvey evlat gibi hissediyoruz? dedi.

KONUM OLARAK YATIRIMA UYGUN

Kırıkkale´nin en eski ve en hızlı büyüyen mahallelerinden birisi olan Aşağı Mahmutlar Mahallesinin, kasaba iken çıkarılan yasa ile mahalle statüsüne geçtikten sonra ne mahalli nede genel hizmet veya yatırımdan nasibini almadığını ileri süren Aşağı Mahmutlar Sosyal, Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanı Emre Sancar mahallenin her yönüyle yatırım yapmaya müsait olmasına rağmen hiçbir resmi kurum ve kuruluşun bu bölgede yatırım yapmamasının kendilerini üzdüğünü söyledi.

KONUM OLARAK MERKEZE YAKIN

Aşağı Mahmutlar Mahallesinin konum olarak merkeze yakın, ulaşım açısından karayolu otoban ve tren yolunun mahalleye ulaşımda avantaj sağladığını belirten Sancar arazi olarak ta fazlasıyla yatırım için uygun olduğunu bildirdi. Bu şartlarda Mahmutlara yatırım yapılmasının hem maliyet hem de konum bakımından yatırımcı firmalar içinde avantaj olduğunu söyledi.

ARAZİMİZ TARIM VE HAYVANCILIĞA UYGUN

Aşağı Mahmutlar Mahallesinin sebze ve meyvede Kırıkkale´nin ihtiyacının büyük bölümünü karşıladığını belirten dernek başkanı bu alanda da yeterince desteklenmediklerini söyledi. Halkın kendi imkânlarıyla sebze ve meyvesini pazarlarda pazarladığını oysa başka şehirlerde bu konuda devlet desteğinin olduğunu bildirdi.

YILLARDIR DOĞAL GAZ BEKLİYORUZ

Aşağı Mahmutlar mahallesinin en büyük sorunlarından birisinin de doğal gaz olduğunu belirten dernek başkanı hem arazi, hem yerleşim konumu olarak uygun ve müsait olmasına rağmen mahalleye her nedense doğal gaz getirilmediğini söyledi. Ev hanımlarının bu konuda mağdur olduğunu ifade eden Emre Sancar devlet büyüklerinden siyasetçilerden ve yerel yöneticilerden Aşağı Mahmutlar Mahallesinin sorunlarına parmak basmalarını istediklerini ifade etti.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı