Kendi gününden habersiz

Kendi gününden habersiz

Eşinden sürekli şiddet gördüğü için ayrılmak zorunda kaldığını söyleyen Hatice Oğuz simit satarak hayatını kazanıyor. Bir oğlu ve evli olan birde kız annesi Oğuz kızının öğretmen oğlunun ise sporcu olduğunu bildirdi. Dünya Kadınlar Gününden ise haberdar o

EŞİNDEN SÜREKLİ ŞİDDET GÖRMÜŞ
Eşinden sürekli şiddet gördüğü için ayrılmak zorunda kaldığını söyleyen 54 yaşındaki Hatice Oğuz hayatını simit satarak kazanıyor. Dünya Kadınlar Günü konusunda hiçbir bilgisinin olmadığını söyleyen Oğuz, simit satarak iki çocuğunu da okuttuğunu belirterek kızının öğretmen oğlunun ise futbolcu olduğunu söyledi. Eşinden ayrıldıktan sonra hayatını kendisi kazanmaya başladığını bildiren Hatice Oğuz son birkaç yıldan bu yana sokakta simit satarak zor şartlarda evinin geçimini sağlamaya çalıştığını bildirdi.
 
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDEN HABERSİZ
Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Kadınlar Gününün kendisine hiçbir şey ifade etmediğini belirten Hatice Oğuz tek düşüncesinin oğlu olduğunu söyledi. Kızını zor şartlarda okuttuğunu anlatan Oğuz tüm imkansızlıklara rağmen hayatla mücadele ettiğini bildirdi. Günün büyük bölümünü simit satarak geçiren Hatice Oğuz günlük kaçancını biriktirerek Bahşılı ilçesinden başını sokacağı birde ev aldığını bildirdi. Hayatın çok zor olduğunu söyleyen Oğuz kendi durumunda olan kadınlara da tavsiyelerde bulunarak kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenmelerini istedi. 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ