Kenar mahalle tabirini kaldıracağız

Kenar mahalle tabirini kaldıracağız

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bütün mahalleleri geliştirecek projelerinin olduğunu belirten Saygılı, mahalleleri şehirle bütünleştireceklerini söyledi.

TÜM MAHALLE VE SOKAKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

AK Parti seçim çalışmaları kapsamında toplantı ve ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Karşıyaka Mahallesi seçim bürosuna bir ziyaret gerçekleştirdiler. Düzenlenen ziyarette konuşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Karşıkaya mahallesi ile ilgili projelerini açıkladı. Saygılı yaptığı konuşmada, “Biz Kırıkkaleli olarak, şehrimizin tüm mahalle ve sokaklarına sahip çıkacağız. İnşallah bu görevi bana verirseniz eğer, Karşıyaka Mahallesinin şehir ile bölünmüşlüğünden kurtaracağız. Tren yolunu toprağın altına alarak, bu bölgeyi genişleterek şehir ile bütünleştireceğiz” ifadesinde bulundu.

 

KARŞIYAKA BU DÖNEM BİR AYRILACAĞI YAŞAYACAK

Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise yaptığı konuşmada, “Biz görüyoruz ki gezdiğimiz yerler bize oldukça yüksek bir teveccüh gösteriyor. Kırıkkale’mizde 30 Mart’ta inşallah Mehmet Saygılı’yı Belediye Başkanı yapacağız. Bunu hep birlikte yapacağız. Karşıyaka Mahallesinde biraz eksiklerimiz var. Bu eksiklikleri tespit ederek, hepsini bu dönem Allah’ın izniyle tamamlayacağız. Karşıyaka bu dönem bir ayrılacağı yaşayacak” dedi.

 

SEÇİM OTOBÜSÜ İLE GEZİ

Karşıkaya Mahalle toplantısının ardından, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, seçim otobüsü ile halkı selamladı. Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Milletvekili Köksal ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, bu ilgiden dolayı herkese tüm Kırıkkaleli vatandaşlara teşekkür ettiler. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız