Keleş partimizde hiç görev yapmadı

Keleş partimizde hiç görev yapmadı

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, geçtiğimiz gün törenle AK Partiye katılan eski Kırıkkale Lisesi Müdürü Aydın Keleş'in MHP'nin hiçbir kademesinde görev yapmadığını belirterek AK Parti il Başkanının sosyal medyada yaptığı açıklamaları esefle kınadığını söyled

KELEŞ PARTİMİZDE GÖREV YAPMADI

MHP İl Başkanı Baloğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay sosyal paylaşım sitesinde Milli Eğitim Müdürlüğünde devlet memuru olan Kırıkkale Lisesi eski Müdürü Aydın Keleş’in “MHP’de siyaset yapan Aydın Keleş AK Parti’ye katıldı” diye açıklamalarda bulundu. MHP’de ismi geçen Aydın Keleş partimizin hiçbir biriminde görev yapmadı” dedi.

SİYASİ TERCİHİ KENDİ KARARIDIR

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu açıklamasın8a şöyle devam etti: “Buradan bazı gerçekleri kamuoyuyla paylaşmak etik kurallar gereği zorunluluk içermektedir. Aydın Keleş Bey benim de yakinen tanıdığım değerli bir insandır. Siyasi tercihi tamamen kendi kararıdır ve saygıyla karşılıyoruz. Kendisiyle ilgili söyleyecek bir tek sözümüz yoktur. Fakat Aydın Keleş Bey Güzel Sanatlar Lisesi’nde 657 sayılı kanuna göre Devlet Memurudur ve Devlet Memurlarının siyaset yapma yasağı vardır. AKP İl Başkanının kendi ikbali uğruna memur arkadaşları zor durumda bırakmaya hakları yoktur.”

AK PARTİ İL BAŞKANI HATA YAPTI

“Sayın AKP İl Başkanı sanırım bir hata yaptı. Aydın Keleş Bey’in MHP’nin siyasi misyonunu beğendiği için MHP’li olarak anılıyor olabilir. Ancak partimizin hiçbir biriminde görev yapmamıştır ve partimiz üyesi değildir. Bir devlet memurunu AKP’ye katıldı diye afişe etmek maalesef sadece acizlik göstergesidir. Ancak Aydın Keleş Bey ile katıldığı söylenen geniş katılımın isim isim açıklanmasını AKP İl Başkanından rica ediyorum. Mürsel Bey’in açıklayacağı MHP’den AKP’ye geçen geniş katılım listesinin akabinde ben de son 6 ay içinde AKP’den istifa ederek MHP’ye geçen 300 kişinin bütün bilgilerini kamuoyuyla paylaşacağım. Kamuoyuna önemle arz ederim.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız