Kediler trafoya değil motora dadandılar

Kediler trafoya değil motora dadandılar

Ankara`dan, Kırıkkale`ye aracın motor bölümünde gelen yavru kedi, vatandaşlar tarafından güçlükle sıkıştığı yerden çıkarıldı.

 

5 SAAT SÜREN ÇALIŞMA

Zafer Caddesi`nde park halindeki bir otomobilin altından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, hayvanı çıkarmaya çalıştı. Ankara`dan geldiği öğrenilen aracın motor bölümüne giren yavru kediyi bir köpeğin de araca yaklaşmasıyla çıkarmaya çalışan vatandaşlar, yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından hayvanı güçlükle çıkarabildi. Bölgeye gelen polis ekipleri de caddedeki trafik akışını bir süreliğine durdurarak, kedinin çıkarılmasına kolaylık sağladı.

 

KEDİYİ KURTARMA OPERASYONU

Araç sahibi İhsan Çelik, kendisinin hayvan sevgisine önem verdiğini belirterek, kedinin çıkarılması için uzun 5 saat uğraştıklarını ifade etti.Çelik, "Eğer farkında olmadan hareket etseydim, kedinin ölümüne neden olurdum bu da beni vicdanen çok rahatsız ederdi" dedi.

Araçtan çıkartılan yavru kedi daha sonra otomobilin yanındaki parfümeri dükkanına sığındı. Burada yavru kediyi yakalayan Tuğrul Kılıç, yavru kediye "Garip" ismini verdiğini belirterek kedinin karnını doyurduktan sonra bırakacağını söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ