KEDER Öğretmenleri unutmadı

KEDER Öğretmenleri unutmadı

Kırıkkale Eğitimciler Derneği (KEDER) 24 Kasım Öğretmenler gününü unutmadı. Makro AVM Sinema salonunda öğretmenler günü münasebetiyle bir program düzenledi. Sinema salonunu dolduran öğretmenler, emekli öğretmenler ve vatandaşlar düzenlen etkinlikten olduk

RECEP DEMİRKAYNAK KIRDI GEÇİRDİ

İlk olarak katılımcılara KEDER’in tanıtımı slayt eşliğinde anlatıldı. Ardından KEDER Başkan Yardımcısı Ramazan Göğüş kısa bir konuşma gerçekleştirdi. KEDER tarafından öğrenciler öğretmenlerine slayt şeklinde mesaj yolladı. Son olarak sahneye 12 yıldır sürdürdüğü temiz mizah anlayışıyla birçok stand-up gösterisi gerçekleştiren Recep Demirkaynak çıktı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan birçok taklit ve espriyle seyircileri güldürdü.

EN ÖNEMLİ MESLEK

KEDER Başkan Yardımcısı Ramazan Göğüş açıklamasında “Öğretmenlik insanlık tarihinin en önemli mesleğidir. Öğretmen insanların hayat döneminde durmasını sağlayan yaşamları boyunca kendilerini gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun önünden ileriye yürüyerek her işi bilen, her işi yapan, bilgi deposu bilgi kaynakları öğreten, yönlendiren değerlendirme alışkanlığı kazandıran bir kişidir öğretmen” şeklinde konuştu.

MUTLU BİR GELECEK

Göğüş “Bir insan kurtarmanın bir aile kurtarmak kadar önemli olduğunu çok iyi bilinmektir. Çünkü iyi eğitilen bir insan huzurlu bir toplum ve mutlu bir gelecek demektir. Muhatabı insan olan öğretmenlerin yapacağı bir hatanın telafisi yoktur. Peygamber mesleği olarak gördüğümüz ve ifa etmeye çalıştığımız bu güzel mesleğin önemini anlatılması sınırlandırılamaz.

DERNEĞİN AMACI

Onun için Kırıkkale eğitim kurulumlarında çalışan arkadaşlarla eğitim camiasının tüm aktörlerinde daha rahat hizmet etmek amacıyla 31 Ekim 2006 tarihinde derneğimiz kurulmuştur. Derneğimiz üyelerinin eğitimcilerin ve öğrencilerin gelişmelerine katkıda bulunmak eğitimde takviyeyi arttırmak ve bu konudaki görüşü oluşturmak öğretmen arkadaşlarımızın meslek formasyonlarının ve topluma olan faydalarını arttırmak için toplantı, konferans, seminer, kurs, sergi, gezi vb. organizasyonları gerçekleştirerek arkadaşlarımıza bu konuda yardımcı olmaktır. Bu vesileyle öğretmenler gününüzü kutluyor ve iyi bir açılım geçirmenizi diliyorum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ